RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Skrekkveld for Ståle

Sist oppdatert:
Tok ledelsen, men kvelden endte med tremålstap og rødt kort for Köln.

FC KÖLN - SCHALKE 1-4:

Ståle Solbakkens Köln tok imot topplaget Schalke på RheinEnergie Stadion på lørdag.

Og det startet bra for Solbakkens menn. Allerede etter fire minutter tok hjemmelaget ledelsen etter en nydelig scoring av stjernen Lukas Podolski.

Schalke tok over spillet i førsteomgang, men det sto 1-0 til Köln til pause. I annenomgang skulle det imidlertid rakne helt.

Etter 60 minutter kom utligningen for bortelaget da Cipiran Marica headet ballen i mål.

I det 72. minutt var kampen snudd. Klaas-Jan Huntelaar headet i stolpen og Marica var først på returen og satte inn sin andre scoringen for dagen.

Etter 78 minutter ble kvelden helsvart for Ståle Solbakkens menn. Miso Brecko felte Julian Draxler innenfor straffefeltet. Det endte med straffe til Schalke og direkte rødt kort til Draxler.

Klaas-Jan Huntelaar var sikker fra elleve meter og i det 83. minutt satte Marco Höger inn 4-1, som også ble sluttresultatet.

Dermed står Köln med to tap etter vinterpausen, og laget er bare fem poeng unna direkte nedrykksplass. Det er imidlertid jevnt i Bundesliga, og det er bare seks poeng opp til Hannover på sjuendeplass.

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se våre Facebook-sider for mer informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere