RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrev ny kontrakt med forhatt manager

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Blackburn-fansens kamp krones ikke med seier foreløpig.

«Kean out» har vært det mest gjentatte heiaropet på Ewood Park denne sesongen. Blackburn-fansen er slett ikke fornøyd med tingenes tilstand generelt, og manager Steve Kean spesielt.

Derfor har de ført en kampanje for å få manageren fjernet, uten at de indiske eierne har latt seg overbevise.

Nå har de til alt overmål skrevet en forbedret kontrakt med manageren.

- Etter spekulasjoner i media kan Blackburn Rovers bekrefte en revisjon av Steve Keans eksisterende kontrakt er fullført. En enighet vi kom til i sommer er nå blitt formalisert, heter det i meldingen fra klubben.

Klubben avviser imidlertid at lengden på kontrakten er endret, og understreker at kontrakten fortsatt går til 2013, melder Sky Sports.

- Klubben respekterer at alle kontrakter er personlige og konfidensielle og ingen ytterligere kommentar vil bli gitt, melder klubben.

Blackburn ligger i øyeblikket nest sist i Premier League me bare sju poeng på 12 kamper. Steve Kean tok over manageransvaret i klubben etter at Sam Allardyce ble sparket i desember i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere