RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE MED VILJE? Martin Skrtel og Liverpool mener i alle fall at denne forseelsen ikke ble gjort med overlegg.
IKKE MED VILJE? Martin Skrtel og Liverpool mener i alle fall at denne forseelsen ikke ble gjort med overlegg. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Skrtel nekter for å ha stemplet De Gea

Sist oppdatert:
Mener hendelsen var et uhell.

Liverpool-stopper Martin Skrtel ble mandag siktet for voldelig oppførsel underveis i helgens kamp mot Manchester United, da slovaken stemplet keeper David De Gea.

Det engelske fotballforbundet (FA) var ventet å ilegge forsvarsspilleren tre kampers karantene om han ble funnet skyldig i å ha utført stemplingen med overlegg.

Tirsdag kom imidlertid meldingen om at Skrtel og Liverpool nekter for at han gjorde det bevisst og at hendelsen var et uhell.

Det skriver BBC.

Det er ventet at FA vil komme med en endelig avgjørelse på onsdag. Skrtel sto i utgangspunktet i fare for å miste tre kamper dersom han blir kjent skyldig, men risikerer nå å måtte stå over ytterligere én kamp hvis FA mener at stemplingen skjedde med overlegg.

Dette på grunn av en regel som sier at åpenbart tullete benektinger kan straffes med én ekstra kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere