Skryter av Henning Berg

Foto: (Foto: Scanpix/AP Photo/Daniel Maurer)

Etter én uke med mye uro, fikk Henning Berg skryt i skotske aviser etter helgas kamp mot Celtic. Manager Alex McLeish var også fornøyd.

08.03.04 10:08

Forrige uke sa Berg rett ut at han ikke forstod hvorfor han hadde blitt vraket i tre av de fire siste Rangers-kampene, og insinuerte at McLeish foretrakk Frank de Boer som en vennetjeneste til Nederlands trener, Dick Advocaat. Uttalelsene endte med en oppvask på kammerset med manager Alex McLeish, men fikk ingen sportslige konsekvenser.

Veldig god
Søndag var Berg tilbake. Rangers tapte hatoppgjøret 0-1, men nordmannen fikke gode kritikker.

- Rangers´ beste spillere var i den bakre treeren – Henning Berg, Frank de Boer og Craig Moore. Rangers-fansen kan imidlertid ikke være fornøyd med at lagets beste spillere alle er godt voksne, skriver avisen The Herald.

- Berg viste mot Celtic at han hadde et poeng med uttalelsene sine tidligere i uka, skriver Scotsman.

Rangers-manager Alex McLeish viste imidlertid en god porsjon humor i forbindelse med kampen. I forbindelse med laguttaket ble han møtt med nye spørsmål om Henning Bergs uttalelser.

- Jeg er ferdig med saken, men Dick Advocaat faxet meg et forslag til lagoppstilling, og jeg følger den, spøkte Rangers-sjefen.

Etter kampen var han full av lovord:

- Berg var stor. Jeg vurderte aldri noe annet enn at Rangers var viktigst, og at han skulle spille.

Etter tapet mot Celtic, røk Rangers´ siste sjanse til en tittel denne sesongen. Nå er det bare snakk om å fullføre sesongen, og sikre andreplassen i Skottland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag