RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av RBKs spionjobb


SKRYTER: RBK-nykommer Anders Konradsen.
SKRYTER: RBK-nykommer Anders Konradsen. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Nykommeren lar seg imponere.

Tidligere Frankrike-proff Anders Konradsen er imponert over analysearbeidet RBK har gjort foran europaligaåpningen mot Saint-Étienne.

Konradsen, som ble hentet til Rosenborg fra franske Rennes i sommer, kan mer om fransk fotball enn sine lagkamerater. Dermed vet nordlendingen også litt om hva som venter i torsdagens vanskelige bortekamp.

Rosenborgs analyseapparat har samtidig også gjort en stor jobb foran den første kampen i europaligaens gruppespill, og Konradsen mener trønderne vet det som bør vites om Saint-Étienne.

- Vi hadde en gjennomgang i går (tirsdag), jeg ble imponert av det de har gjort. Jeg synes at de traff bra på beskrivelsen, og de har virkelig gått grundig til verks, sier han til Adresseavisen.

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen bekrefter at Konradsen også har blitt spurt til råds foran torsdagens kamp.

- Det er ikke veldig stor interesse i Norge for fransk fotball, så vi har som kjent hatt folk der nede for å analysere dem. Anders har kunnskap om laget og ligaen, så vi har selvfølgelig spurt ham litt, sier han til lokalavisen.

- Vi har ambisjoner om å ta poeng der. Vi vet det er mulig, så her er det bare å kjøre på. Ett poeng er «okei», men vi går for tre, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere