RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffede syndebukker

Sist oppdatert:
To mann fikk marsjordre i kampen mellom Strømsgodset og Lillestrøm, men bare én forstod dommeren. Hvem ser du her.

MARIENLYST (Nettavisen): STRØMSGODSET – LILLESTRØM 1-1: Stian Ohr måtte ut etter ti minutter, Khaled Mouelhi i sluttsekundene, i en kamp som var tøff, men aldri voldsomt brutal.

Ohr forstår
Begge han solid med hodet etterpå, men bare Stian Ohr hevet hendene og sa at utvisningen var fortjent.

- Jeg ble satt i en kinkig situasjon da Ousman (Nyan) tapte ballen, og prøvde å vinne ballen med å komme foran med skulderen.

- Han (Magnus Myklebust) faller lett, men jeg ville gjort det samme i hans situasjon. Jeg forstår at dommeren gjør som han gjør, sier en ærlig, men skuffa Stian Ohr.

Rødkortet var nemlig det første i karrieren.

- Jeg føler meg som en syndebukk, og er utrolig lettet over at vi tar et poeng i dag, forteller den bevandrede flankespilleren.

LSK sviktet
Det hadde Ohr all mulig grunn til å være. Kun de mest ihuga Godset-supportene vil bestride utvisningen, som ga Lillestrøm spill med en mann mer i åtti minutter. Slike kamper skal og må en potensiell seriemester styre og vinne, skal det bli edelt metall på Åråsen denne sesongen. Når Espen Johnsen i tillegg følger opp med en ny keepertabbe og gir Magnus Myklebust og Olivier Occean carte blanche kvarteret senere – og sistnevnte scorer en av sine enkleste mål i moderne tid – var alt duket for total LSK-dominans og sesongens tredje trepoenger.

De gulkledde klarte ingen av delene.

Tross et visst spillemessig overtak, klarte LSK aldri å produsere sjanser, ei heller å dominere kampen slik de burde. I stedet slapp de hjemmelaget mer og mer inn i kampen, og etter spill og sjanser den siste halvtimen var det på ingen måte ufortjent at Godset utliknet - selv om straffen så ut til å være av den billige sorten.

- Det er kontakt, innrømmer Anders Rambekk, uten å ville si at det er noe straffespark.

- Den kan diskuteres, mener Tom Nordlie, uten å ville diskutere den nærmere.

- Problemet i dag er kvaliteten på innleggene, samt at vi blir for resultatorienterte den siste halvtimen.

Dobbelsuspensjon mot Lyn
Lillestrøm-problemene skulle uansett forsterkes ytterligere i sluttsekundene, da Khaled Mouelhi tente på alle pluggene. Keijo Huuskos takling på tunisieren slo ikke an, LSK-spilleren brystet til finnen, som falt som en stor og dårlig sekk med poteter.

- Jeg var sint og brystet til Huusko, og han faller voldsomt ned. Jeg synes ikke jeg fortjente rødt kort, men regner vel med at jeg får to kamper nå, innrømmer en særs skuffet Khaled Mouelhi.

Dermed har Lillestrøm fått to røde og åtte gule kort på sesongens tre første kamper. Det liker trener Tom Nordlie dårlig, så ifølge nevnte Mouelhi var sint på ham etter kampen.

- Det er ikke vi som mister hodet, men «Kiko». Men det er ikke bra at vi pådrar oss kort for å ha på oss kjeder i en kamp, ei heller at vi ikke lærer noe av Frode Kippe-episoden fra forrige kamp.

Utvisningen betyr for øvrig at LSK stiller uten nøkkelspillerne Frode Kippe og Khaled Mouelhi i hjemmekampen mot Lyn neste mandag. Simen Brenne mistet Godset-kampen med skade, mens Karim Essediri var ute med et magevirus.

Var det riktig å utvise Stian Ohr og Khaled Mouelhi? Ta debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere