*Nettavisen* Sport.

Skuffet etter vrakingen

Foto: ADRIAN DENNIS (Afp)

Anders Lindegaard er skuffet over at han ikke fikk fornyet tillit i mesterligaen.

Oslo (ANB): Den tidligere Aalesund-keeperen ble rost opp i skyene etter sin innsats i buret da Manchester United innledet høstens mesterliga med 1-1 borte mot Benfica.

Men det hjalp ikke. I neste kamp, mot Basel hjemme på Old Trafford tirsdag kveld, var han tilbake på benken.

Derfra kunne han konstatere at kollega og førstevalg David de Gea slapp inn tre mål, og at en tilsynelatende enkel hjemmeseier ble snudd til 3-3 av sveitserne.

«Ikke plass til to»
Dansken la ikke skjul på at han var skuffet over vrakingen, særlig med tanke på den gode kampen han kvitterte med da han fikk sjansen.

– Man er selvsagt alltid skuffet når man ikke får spille. Jeg har ikke fått noen forklaring på at valget ble som det ble, sa han til dansk TV 2.

– Men slik er fotballen. Det er ikke plass til to målmenn på banen, la han diplomatisk til.

– Og jeg trøster meg med at jeg føler jeg har stor tillit i klubben. Derfor blir det nok min tur om ikke lenge. Jeg har god tro på at jeg vil få spille mange kamper i løpet av sesongen.

Mye å forbedre
Fra sin plass på benken var Anders Lindegaard, som alle andre i United-leiren, skuffet over at det bare ble ett poeng mot Basel.

– Offensivt er vi i stand til å få ting til å eksplodere bare ut av den blå lufta. Defensivt har vi mye å forbedre. Men det skal vi klare i løpet av den lange sesongen vi har foran oss, kommenterte dansken.

– Men med bare to uavgjort-kamper i innledningen, har vi ikke gjort det enkelt for oss selv, medga han, og la til:

– Det er et «must» for oss å gå videre i mesterligaen. Og det gjør vi! (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.