Skulle kopiere Carroll - fikk fire brudd

Lars Kristiansen på 3. divisjonslaget Fart forsøke å kopiere Manchester United-keeper Roy Carrolls tabbe mot Tottenham. Det endte i fire brudd i ansiktet.

20.01.05 10:04

Roy Carroll mistet et skudd fra midtstreken på en fomlete måte over mållinjen i møtet mot Tottenham nylig. Carroll kastet seg etter ballen, og fikk den ut fra målet. Dommer og linjemann så aldri at lærkula passerte mållinja med god margin, og godkjente aldri det som skulle vært Tottenhams vinnermål.

Lars Kristiansen ville ha det litt moro på Farts trening et par dager etter matchen på Old Trafford. En av lagkameratene sendte i vei et skudd fra langt hold. 25-åringen kastet seg etter ballen, men smalt hodet rett i den ene stolpen. Ballen trillet i mål, og Kristiansen pådro seg fire brudd i ansiktet, melder Østlendingen.

- Jeg trodde ikke stanga var der den var. Men det var den, gitt. Jeg husker ikke så mye av det, fordi jeg fikk en liten hjernerystelse. Jeg fikk brudd i bihulevegger, en øyevegg, en sprekk i kinnbeinet ved øret, og et annet brudd i kinnbeinet.

- De som så på holdt på å le seg i hjel, og det hadde vært konge å ha hatt det på film. Det må jo ha sett fryktelig komisk ut, sier Kristiansen til avisen.

Lars Kristiansen er normalt ikke keeper, men midtstopper på Farts A-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.