RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skullerud: - Vi har en fordel mot Gorica

KLAR FOR KAMP: Molde og Tor Ole Skullerud tar imot slovenske Gorica i europaligaen.
KLAR FOR KAMP: Molde og Tor Ole Skullerud tar imot slovenske Gorica i europaligaen. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)
Molde tar torsdag imot slovenske Gorica til dyst i europaligaens 2. kvalifiseringsrunde.

At de norske serielederne er i god kampform mener trener Tor Ole Skullerud er en klar fordel. Når Skullerud leder Molde ut på gresset torsdag er det bare seks dager siden sist laget var i aksjon.

Aalesund ble slått med 1-0 i eliteserien og laget befestet da sin posisjon som serieleder. Bare tre dager etter at de møter Gorica, venter Sandnes Ulf. På sin side er det slovenske mannskapet ikke i sesong.

- Vi har en fordel som er midt i seriespillet, og vi skal være i bedre kampform enn det de er. Det skal være en klar fordel, sier Skullerud til klubbens nettsider.

Han ser ikke negativt på det om Molde eventuelt skulle ta seg videre i Europa.

- Det blir forhåpentligvis slik lenge. Vi har lyst til å gå videre og da blir det fort 2-3 kamper i uka om vi holder det gående. Det blir viktig å ha alle spillerne klare, sier Molde-treneren.

Moldes hjemmemøte med Gorica spilles torsdag, mens returkampen i Slovenia venter en uke senere. Gorica ble cupmester forrige sesong etter seier over Maribor, som mange anser som det beste laget i landet.

Molde stiller for øvrig i nye drakter til torsdagens oppgjør. Klubben lanserte denne uken et nytt sett med drakter for denne sesongens spill i Europa.

Også flere norske lag skal i aksjon i europaligaens 2. kvalifiseringsrunde. Rosenborg skal torsdag møte Sligo Rovers fra Irland på hjemmebane, Haugesund skal møte Sarajevo fra Bosnia-Hercegovina borte og Tromsø skal møte Vikingur på Færøyene. Returkampene spilles en uke senere. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere