RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KJEMPEFORM: Celtic's Leigh Griffiths har vært i kjempeform for tiden. Til lørdag kan Celtic bli seriemester.
KJEMPEFORM: Celtic's Leigh Griffiths har vært i kjempeform for tiden. Til lørdag kan Celtic bli seriemester. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)

Sky Sports-ekspert: - Celtic fortjener å vinne ligaen

Sist oppdatert:
Laget kan vinne sin fjerde ligatittel på rad til helgen.

Sky Sports-ekspert og tidligere Celtic-spiller Andy Walker sier at Celtic fortjener å vinne ligaen nok engang.

Ronny Deila og Celtic kan vinne ligaen til lørdag. Vinner de kampen mot Dundee på fredag kveld, og Aberdeen taper sin kamp mot Dundee United dagen etter kan Celtic bli kronet som ligamester.

Hyller Celtic
For mens ekspertene har skryt av forfølgelsen Aberdeen har hatt på Celtic denne sesongen, mener Walker at Celtic fortjener suksess.

- Det vil være et stort publikum på Celtic Park på fredag. Supporterne har forventinger og deres lag er nå nære å vinne sin fjerde strake ligatittel, sier Walker i Sky Sports-studioet.

Han hyller også Celtic sin utfordrer, Aberdeen, som har kjempet lenge med Celtic om tittelen.

- Celtic har vært det beste laget, og de har blitt presset av Aberdeen hele veien. De skal ha skryt for det. Aberdeen har presset Celtic til å måtte vinne kampene sine hele veien, og med fire kamper igjen er det fortsatt ikke sikkert at de vinner tittelen, sier Walker.

Kvalitet i alle lagdeler
Walker mener Celtic er det beste laget i Skottland, og forteller at de har kvalitet i alle posisjoner på banen.

- Når man ser på det laget Celtic har, så har de noen stjernespillere over hele banen. Craig Gordon i mål har vært fantastisk. Virgil van Dijk og Jason Denayer har vært enorme og har scoret en del mål mellom dem denne sesongen. På midtbanen har de Stefan Johansen, Kris Commons, James Forrest, Gary Mackay-Steven og Stuart Armstrong, sier Sky Sports-eksperten.

Mangler en superspiss
Med John Guidetti mest sannsynlig ut denne kommende sommeren trenger Celtic en ny spiss. Det mener Walker laget mangler i dagens stall.

- Kanskje den ene tingen de mangler er en superspiss på topp. Det er den spilleren de mangler for å kunne kvalifisere seg til Champions League. Jeg vet at Leigh Griffiths har vært i god scoringsform den siste tiden, men det er rart å ikke se noen Celtic-spillere på toppen av toppscorerlisten, sier Walker.

Celtic har i skrivende stund 82 poeng og kan altså sikre ligatittelen den kommende helgen. Det vil bli Ronny Deila, Stefan Johansen og resten av laget sin andre tittel denne sesongen. Laget har fra før vunnet ligacupen.

Stefan Johansen har hatt en kjempesesong for Glasgow-laget og ble på søndag kåret til årets spiller i Celtic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere