RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skylder Frigård en kvart million

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Geir Frigårds forrige klubb Lierse mistet tidligere i uka lisensen sin. Dermed kan Ham-Kam-spissen gå glipp av en kvart million kroner.

Frigård kom hjem til Norge og Ham-Kam én måned før seriestart, og har fått med seg den nyopprykkede klubbens opptur i sesongstarten.

For hans forrige arbeidsgiver, belgiske Lierse, går det imidlertid ikke like bra. Tidligere i uka mistet klubben lisensen. Med mindre de lykkes med anken sin, flyttes klubben ned til 3. divisjon.

Spent
Frigård er spent både på egne og klubbens vegne.

- Jeg har penger utestående i klubben. Jeg har seks måneders såkalt pensjonssparing utestående. Det dreier seg om 200-300.000 kroner, sier Frigård til TV 2 Nettavisen.

- Men så sant klubben ikke går konkurs, så må klubben gjøre opp for seg. Før de eventuelt kan spille i 3. divisjon så må de betale all gjeld først. Det sjekket jeg i dag, legger han til.

- Det er mye penger?

- Det er en del penger, men jeg greier meg uansett og får ikke gjort noe med dette. Derfor tenker jeg ikke særlig på dette. Men det som skjer er krise for folk i og omkring Lierse. Det er en stor klubb. En kubb som i størrelse ligger rett bak de fire største i Belgia. Jeg håper virkelig ikke at klubben går nedenom og hjem, sier Frigård videre.

En påminnelse
33-åringen står med én scoring på sine første fire kamper for Ham-Kam, og mener at den overraskende tøffe cupkampen mot Stryn (seier 1-0) var en viktig påminnelse for et Ham-Kam-lag som står uten tap i Tippeligaen.

- Vi fikk en påminnelse mot Stryn om at hvis vi ikke er skjerpet, så er vi ikke bedre enn at det blir trøbbel mot de fleste lag. Det var greit å få den påminnelsen mot Stryn, og før helgas seriekamp, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere