RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Skylder Huseklepp en million kroner

Sist oppdatert:
Nordmannen kjemper for å få pengene fra sin tidligere arbeidsgiver.

Erik Huseklepps opphold i italienske Bari var alt annet en vellykket.

Bari var godt nede i sumpen allerede da Huseklepp skrev under for klubben forrige vinter. Den tidligere Brann-spilleren gjorde en brukbar avslutning på sesongen, men var aldri i nærheten av å skyte klubben til fornyet kontrakt.

Nordmannen innrømmer at han merker en stor kulturforskjell fra dagene i Bari i forhold til det han nå opplever i Portsmouth.

- Her i England er det helt annerledes. Her følger de ting til punkt og prikke, så det er mye enklere å forholde seg til i hvert fall, sier Huseklepp til TV 2.

Forrige helg scoret nordmannen to mål og ble den store helten da laget hans beseiret Nottingham Forest med 3-0. Fotballkarrieren er utvilsomt på rett spor igjen, men fortsatt har han til gode en million fra tiden i Bari.

- Det er en klubb som er i en veldig utsatt situasjon og ikke klarer å gjøre opp for seg, så det er jo ikke så gøy, kommenterer bergenseren. Jeg har en agent som jobber litt med det nå, så får vi se. De har ikke klart å gjøre opp for seg, så får vi bare håpe at det blir gjort - til slutt.

Bari-direktør Claudio Garzelli hevder imidlertid at Bari har fulgt reglementet og at alt er i skjønneste orden.

- Vi følger reglene. Ifølge kontrakten er det tre utbetalinger. Hver utbetaling har sin egen betalingsfrist. Vi har fulgt reglene fordi vi har betalt to av utbetalingene, og betalingsfristen for den siste er ikke før i januar 2012. Vi følger avtalen som er gjort, sier Garzelli til TV 2 Sporten.

Erik Huseklepp skal være av en helt annen oppfatning og hevder også at han kun ved én anledning fikk utbetalt lønn fra Bari.

Se TV 2s innslag her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere