Slagsmål i Tottenham

Foto: SCANPIX/EPA/SEAN DEMPSEY

Det er ikke bare på banen det er krise i Tottenham om dagen, også i garderoben går det hett for seg.

Det var etter mandagens reservelagskamp mot Charlton at det kokte over for franske Stephane Dalmat i garderoben.

Han skal ha vært misfornøyd med oppførselen til juniorspiller Jamie O'Hara og bedt ham vise mer respekt for en A-lagsspiller. Da O'Hara nektet å krype for Dalmat, smalt det.

Lagkameratene måtte gå inn og skille de to kamphanene.

- Ja, det var en episode i kampens hete, men Stephane har bedt om unnskyldning til Jamie og saken er ute av verden. Vi vil ikke gjøre noe mer med det, sier presseansvarlig i Tottenham, Donna Cullen, til Sunday People.

Ikke første gang
Det er ikke første gangen Dalmat er i basketak med lagkameratene på White Hart Lane. Episoden kom bare en uke etter at han var i håndgemeng med lagkaptein Stephen Carr og han har også blitt uvenner med flere andre i stallen.

- Det koster ikke Dalmat mye å dra og folk har ikke sluttet å snakke om måten han tok O'Hara. Han er bare en guttunge, men det brydde ikke Dalmat seg om. Han bestemmer selv. Dalmat virker arrogant og fjern, sier en kilde i Tottenham.

Alt tyder på at han forsvinner fra Spurs ved sesongslutt. Da er utlånet fra Inter over og Bayern München er interessert i å hente franskmannen til Tyskland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.