*Nettavisen* Sport.

Slakter Arsenal-spillernes arbeidsmoral

LANGT UNNA: Paul Scholes mener Arsenal har langt igjen før laget er en reell tittelutfordrer. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Paul Scholes med nådeløs dom.

26.03.14 14:00

Paul Scholes er en mann de fleste fotballsupportere har respekt for, enten de er Manchester United-supportere eller holder med andre lag.

Engelskmannen vant 20 titler med nettopp United, men utmerket seg også som en gentleman og som en midtbanespiller som løftet lagkameratene opp til et høyere nivå med sitt kloke fotballhode.

I løpet av karrieren var han kjent som en beskjeden og fåmælt figur. Det stempelet blir kastet ut av vinduet når han som fotballekspert gjester Sky Sports og blir bedt om å vurdere Arsenal.

- Typisk Arsenal

Londonlaget kollapset med 0-6-tap for Chelsea i helgen, og måtte tirsdag kveld nøye seg med 2-2 hjemme mot Swansea.

- Det var vel egentlig en typisk uke for Arsenal. De kapitulerte mot Chelsea og det ser ut til å være gjennomgangstonen mot topplagene. Det skjedde mot Liverpool. De slapp også inn seks mål mot Manchester City, sier Scholes.

Klikk på bildet for å forstørre.

NY KARRIERE: Paul Scholes har gitt seg som spiller. Foto: Andrew Yates (Afp / NTB scanpix)

Han mener at Arsenal-spillerne «blir borte» når det gjelder som mest å være til stede.

- Det virker som de går på banen uten disiplin. Det er som om de går ut på banen for å gjøre som de vil, prøve å score noen mål, slå noen veggpasninger, spille fin fotball, men uten å bry seg om å jobbe hjemover.

- Jeg vet ikke om det er managerens eller spillernes feil, dette er bare mitt inntrykk. De har spillere uten disiplin. De har ingen ledere, ingen Patrick Vieira-typer, ingen Tony Adams- eller Martin Keown-typer.

Langt unna

Scholes føler med Arsenal-fansen, som gang etter gang blir skuffet.

- Det er Arsenal-fansen du synes synd på, for de opplever dette hvert eneste år. De lukter på tittelen i noen få uker, men så møter de Chelsea, City, Liverpool og utretter ingenting. Fansen forventer at Arsenal skal slåss om seriemesterskapet, men i mine øyne er de en million kilometer unna.

Se Scholes' Arsenal-slakt her:

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag