Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter dommeren etter Neymar-utvisning

Dommer Enrique Osses viste ut Neymar etter at den brasilianske stjernespilleren angivelig prøvde å skalle til Colombias målscorer Jeison Murillo.
Dommer Enrique Osses viste ut Neymar etter at den brasilianske stjernespilleren angivelig prøvde å skalle til Colombias målscorer Jeison Murillo. Foto: Buda Mendes (Getty Images)
Brasil-trener Dunga gikk til kraftig verbalt angrep mot dommeren etter at Neymar ble utvist i 0-1-tapet mot Colombia i Copa America.

Dunga var forbannet etter at Enrique Osses viste ut den brasilianske stjernespilleren etter kampslutt. Neymar hadde fått gult kort før pause, men ble vist ut sammen med Colombias Carlos Bacca etter kampen da omtrent alle spillerne havnet i tumulter ved midtsirkelen. Dommeren mente Neymar prøvde å skalle til Colombias målscorer Jeison Murillo.

– Det er aldri bra når vi etter en kamp må snakke om dommeren. Jeg mener at når en skal se på det som skjedde, også det på slutten, kan en bare konkludere med at det er noe som skjer på grunn av dommeren, sukket Dunga.

– Det var en lignende episode under en Corinthians-kamp med den samme dommeren. Dette er ikke tilfeldig, freste Dunga.

I den nevnte kampen viste Osses ut to Corinthians-spillere i Libertadores Cup.

Nå må Dunga legge en plan mot Venezuela uten Neymar.

– Det får vi tenke på i morgen. Vi har spilt kamper uten Neymar tidligere. Vi må bare finne noe som dekker over hans fravær, sa den tidligere storspilleren.

Inter-stopper Jeison Murillo ble matchvinner etter at Brasil aldri klarte å klarere vekk et frispark fra Juan Cuadrado.

Peru og Venezuela møtes natt til fredag. Venezuela (én kamp), Brasil (to) og Colombia (to) står ale med tre poeng i Copa Americas gruppe C. Peru er uten poeng. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!