*Nettavisen* Sport.

Slakter medspillerne sine i Chelsea

Foto: Adam Davy / Pa Photos

Denne 18-åringen er neppe den mest populære Chelsea-spilleren på treningsfeltet denne uka.

17.12.12 09:05

Chelsea ble søndag slått 0-1 av brasilianske Corinthians i VM-finalen for klubblag. Etter kampen gikk 18 år gamle Lucas Piazon knallhardt ut mot lagkameratene sine i Chelsea i et intervju med et brasiliansk nettsted, UOL Esporte.

- Laget gikk på banen uten seiersvilje. Det er uakseptabelt, sier den unge brasilianeren, som selv var ubenyttet reserve i finalen.

- Vi hadde ingen vilje til å bli mestere. Jeg synes bare David Luiz og Ramires, brasilianerne, viste viljestyrke. Det er derfor de var så deprimerte, mener Lucas Piazon, som ble kåret til årets unge spiller i klubben tilbake i mai.

Både Ramires og David Luiz tok til tårene etter finaletapet mot Corinthians, som ble første brasilianske vinner av klubb-VM på seks år.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'EDE9F06326B34085A57D81CF1FEB094', 'nrxrql1gavnr1hs75ba71rh5f', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-nrxrql1gavnr1hs75ba71rh5f', 'eplayer14');

Allerede onsdag skal Chelsea i aksjon igjen, mot Leeds i kvartfinalen av ligacupen. Lucas Piazon har spilt de to tidligere kampene i ligacupen denne sesongen. Det blir interessant å se om han får spilletid også mot Leeds. Spesielt etter et slikt utbrudd mot langt mer meritterte lagkamerater.

Gary Cahill var for øvrig også rasende etter finaletapet. Engelskmannen beskyldte Emerson for å filme og mener dette er årsaken til at han ble utvist i det 90. spilleminutt.

- Jeg er forbannet. Jeg er skuffet over meg selv, over min reaksjon, men også fordi det er greit at én langer ut mot deg og så får du rødt kort når du gjør noe tilbake, sier Cahill ifølge Daily Mail.

Han mener at reaksjonen hans ikke hadde vært nok til å dytte hans ettårige datter overende.

- Jeg taklet ham, vi havnet i klammeri og han langet ut med sin arm og traff meg i ansiktet. Jeg trodde det var unødvendig, men reagerte likevel på feil måte, erkjenner midtstopperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.