RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter Mourinho igjen

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
- Det er vanskelig når det individet styrer klubben.

Pedro Leon har tidligere vært ute i media og slaktet behandlingen han har fått av José Mourinho.

Nå er det måten portugiseren har utelatt Raul Albiol fra laget som har fått 25-åringen, som er på utlån i Getafe, til å reagere.

Føler med Albiol
Albiol har kun startet to kamper denne sesongen og plassen i Spanias EM-tropp er nå truet på grunn av mangelen på regelmessig førstelagsfotball.

Leon tror ikke sjansene er store for at Mourinho kommer til å la den spanske backen få mer spilletid i nærmeste framtid.

- Jeg vet hva som foregår og forhåpentligvis vil det forandre seg, men det er veldig vanskelig når det individet styrer klubben, sier Leon til Onda Cero.

- Jeg har venner i Real Madrid og snakker selvsagt med dem. Jeg forstår Albiol godt. En plass i EM-troppen står på spill. Jeg sender ham gode tanker og all min støtte.

- Ikke akkurat Zidane
Forrige gang den utlånte Real Madrid-spilleren ytret sine meninger om José Mourinho, gikk han enda kraftigere til verks.

- Jeg følte meg ydmyket i Madrid. Jeg gjorde ingenting galt, var profesjonell og jobbet hardt. Alle som er under kontrakt burde bli behandlet likt, sa han til Cadena SER.

Det var spesielt Jose Mourinhos kommentarer etter en kamp i fjor høst som fikk Leon til å reagere. Da Mourinho fikk spørsmål fra pressen om hvorfor ikke Leon fikk flere sjanser på førstelaget svarte portugiseren: - Pedro Leon er ikke akkurat Zinedine Zidane eller Diego Maradona.

- Måten han sa dette på såret meg mer enn ordene i seg selv. Du kan si hva du vil, men det er mange måter å si dette på, uttalte Leon.

Denne sesongen har han spilt åtte kamper og scoret to mål på utlån i Getafe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere