Slakter stortalentets rådgivere

Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix

- Har ingen forståelse for dette valget.

16.06.13 18:25

Det er i søndagens papirutgave av Bergensavisen at lederen i Brann Bataljonen går hardt ut mot Bård Finnes rådgivere.

- Jeg har ingen forståelse for at rådgiverne har fått Bård Finne til å ta dette valget, sier Roger Lillebøe-Hansen til BA søndag.

Valget supporterlederen snakker om er Finnes beslutning om å takke nei til en ny kontrakt med bergensklubben, men den grunn at spilleren var klar for nye utfordringer.

Hans nåværende kontrakt går ut etter inneværende sesong, og Brann må altså selge denne sommeren om de skal få penger igjen for ham.

Ifølge altomfotball.no har 18-åringen scoret to mål på 237 tippeligaminutter denne sesongen, noe som har fått flere til å stille spørsmål ved om tiden virkelig er moden for Finne å til å reise, da han tross alt er et stykke unna å etablere seg på Rune Skarsfjord lag.

- Dette tror jeg ikke bare er dumt for klubben og supporterne, men jeg tror også at dette er dumt for Bård Finne selv. Han hadde hatt godt av å bli værende i Brann og fortsette utviklingen sin, sier fortsetter Lillebøe-Hansen.

Finne slo for alvor igjennom under fjorårssesongen, men har denne sesongen blitt satt i skyggen av hjemvendte Erik Huseklepp og nyinnkjøpte Martin Pusic.

Spisstalentet har fått to sjanser fra start i Tippeligaen, men har også svart med å score ved begge anledninger.

Han har blitt koblet til en rekke europeiske storklubber, men agent Stig Lillejord har ikke ønsket å gå nærmere inn på hvilke klubber som kan være aktuelle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.