RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter United-stjerne: - Sesongens største skuffelse

SKUFFET: Angel di Maria har ikke levd opp til forventningene.
SKUFFET: Angel di Maria har ikke levd opp til forventningene. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Angel Di Maria (26) får så hatten passer av tidligere United-spillere.

Argentineren har ikke vært like god som mange hadde trodd etter overgangen fra Real Madrid i august.

Di Maria har spilt 20 kamper i Premier League, men poengkongen fra Real Madrid har bare notert seg for tre scoringer og åtte målgivende pasninger i United-drakta.

- Det er på tide å prestere.

Det skriver tidligere Manchester United-spiller Robbie Savage i sin spalte i BBC.

LANGER UT: Robbie Savage.

- Den største skuffelsen
Før onsdagens FA-cupkamp mellom Manchester United og Arsenal velger Savage å sammenligne Di Maria med Arsenals Alexis Sanchez.

- Begge er fra Sør-Amerika, er lettbygde, har masse fart og angrepsferdigher. Begge kom fra La Liga for en gigantsum og med et stort rykte. Men uheldigvis for United, har de ikke mye til felles når man ser på hva de har prestert siden den gang, skriver Savage.

Den lyshårde fotballprofilen mener man burde forvente langt mer av en spiller med Di Marias ferdigheter.

- For meg har Sanchez vært en av sesongens beste signeringer. Som en kontrast, har Di Maria vært den største skuffelsen, skriver han.

Savage mener argentineren på ett punkt var å regne blant verdens fire beste spillere. Ronaldo og Messi var de to klare, og Di Maria og Suarez kjempet om tredjeplassen, mener skotten.

- Nå er det som å se en helt annen spiller. Og en mye mindre effektiv en, skriver Savage.

Unnskyldninger!
Han ramser videre opp en haug med unnskyldninger han hører om hvorfor argentineren sliter, som at han er ny i engelsk fotball, har slitt med skader eller blitt flyttet rundt om i forskjellige posisjoner. Men Savage mener det blir bare det - unnskyldninger.

- Nå er spørsmålet om han noensinne kommer opp på sitt egentlige nivå. Noen spillere passer enkelt og greit ikke inn i engelsk fotball, og da mener jeg tempoet som er her. Ta kampen mellom Villa og West Brom her om dagen. Jeg var der, og ingen av spillerne fikk ha ballen i mer enn ett sekund, forteller Savage.

Og kommer med en sammenligning United-supporterne trolig har tenkt på selv:

- Han kan bli den nye Juan Sebastian Veron.

Som de fleste husker: Argentinske Veron kom til Old Trafford for en gigantsum, men klarte aldri å finne seg til rette. Han er husket som et av Alex Fergusons verste kjøp noensinne.

LES OGSÅ: Ekspert: - Kampen kan redde United-sesongen

Savage er ikke den eneste av tidligere United-spillere som reagerer.

Gary Neville har fast spalte hos The Telegraph, og det siste innlegget hans handler om Angel di Maria, og hvor skuffet Neville er over argentinerens prestasjoner i Manchester United-trøya.

- Jeg forventet at Di Maria og Luke Shaw skulle opparbeide et eminent partnerskap på venstresiden. Selv om han kostet 600 millioner kroner, hadde jeg aldri trodd han (di Maria) skulle være en risikosignering, er noe av det Neville skriver.

- Etter Leicester-kampen har han bare scoret to mål til - ett av de mot Yeovil i FA-cupen. Han har rett og slett sett ut som en skygge av seg selv, skriver Neville. 

Mandag spiller nettopp Angel Di Maria & co. kvartfinale i FA-cupen. Klassikeren Manchester United - Arsenal kan du følge i Nettavisens livesenter klokken 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere