RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slakter Uniteds superkjøp


BOMKJØP? Mange mener mye om Anthony Martial.
BOMKJØP? Mange mener mye om Anthony Martial. Foto: John Peters (Getty Images)
Og det før unggutten har spilt én eneste kamp.

Manchester United la ut det som ifølge media skal være en totalpakke på rundt 58 millioner pund for unggutten Anthony Martial i sommer.

Den tidligere Monaco-spilleren på 19 år er ansett som et stort talent, men få hadde trodd at en såpass umerittert spiller skulle koste såpass mye.

Martial har fortsatt til gode å debutere for storklubben, men allerede før han har kommet på banen, står kritikerne i kø på balløya.

Én av dem som har sitt å si, er tidligere Arsenal-helt Ray Parlour. Han tror Martial vil ende opp som en flopp på Old Trafford, ifølge Daily Mail.

- Blir han en suksess? Han er fortsatt ung og jeg ser fram imot å se ham spille, men jeg tror han blir en flopp, sier Parlour ifølge avisen.

- Pengene United har brukt på ham er helt vanvittig. Gutten er bare 19 år gammel og har mye å bevise. Viser det seg at han minner om Thierry Henry, som mange hevder, kan det selvsagt bli veldig bra, men det er en stor sjanse å ta på en 19 år gammel spiller, mener Arsenal-helten.

Parlour, som i sin tid spilte med legende Thierry Henry i Arsenal, gjentar nok en gang at han tror United har gjort et bomkjøp.

- Med tanke på pengene de har brukt i denne overgangen, og jeg er klar over at jeg kan ta feil her, men jeg tror dette er et bomkjøp, sier han.

Parlour selv spilte for Arsenal i 12 år og vant ligaen tre ganger og FA-cupen fire ganger. Han fikk ti landskamper for England.

Han var en del av Arsenals uslåelige 2003-2004-lag.

Lørdag kan Martial få sin debut for Manchester United. Da møtes United og erkerival Liverpool til viktig dyst på Old Trafford.

United står med sju poeng etter fire kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere