RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Slakter Zlatan

Sist oppdatert:
- Du har aldri vært dårligere enn dette, skriver italienske aviser om Zlatan Ibrahimovic.

FIRENZE (Nettavisen): Inters miserable kveld på Anfield har selvsagt ikke gått upåaktet hen i Italia. Og italiensk presse er rimelig samstemte om hvem som bør få skylden for det.

- Dette var kanskje den dårligste matchen Zlatan Ibrahimovic har gjort siden han kom til Inter, slår La Gazzetta dello Sport fast.

- Et mareritt
På hele førstesiden slår versalene ”Roma en drøm – Inter et mareritt” mot leseren. Og merkelig nok er det ikke Marco Materazzi som får den verste kritikken.

- Zlatan gjorde ingen ting i første omgang. Når de hadde én mann mindre, skaffet han kun et hjørnespark. Det var alt! Jamie Carragher vant alle duellene mot ham, mener La Gazzetta.

De gir Ibrahimovic 4,5 poeng på børsen. Noe som er uvanlig svakt. Karakteren 6 er middels på skalaen, og noe særlig lavere enn 3 kommer en aldri.

Skylder på Marco
Corriere dello Sport har også svensken som banens dårligste. Her får han kun 4 poeng. Avisen skildrer også Zlatans lynkjappe sammenstøt med pressen etter kampen.

- ”Ibra” var en skuffelse, hvilket han trolig også selv var klar over. Han var veldig sint da han gikk forbi mixed zone, skriver avisen.

Så spurte en journalist om hva det var som skjedde med Inter, etter 0-2 tapet for Liverpool.

- Spør Materazzi hva det var som skjedde, svarte Ibrahimovic og forlot stedet.

Uenig i kortbruken
Materazzi pådro seg to gule kort innen den første halvtimen var unnagjort tirsdag. Den italienske pressen mener kortene satt for løst, men fordømmer ikke midtstopperen av den grunn.

- Før utvisningen så hadde vi muligheten til å være med offensivt. Nå blir det vanskelig å vende det her, men det gjenstår tross alt 90 minutter. Ingen av advarslene var riktig idømt, sier kaptein Javier Zanetti til Corriere dello Sport.

På stillingen 0-0 kom tidligere Arsenal-spiller Patrick Vieria inn for å demme opp for et heltent hjemmelag. Men scoringer av Dirk Kuyt og Steven Gerrard gjorde kvelden nitrist for midtbanegiganten.

- Jeg er skuffet. For å være ærlig så vet jeg ikke hva som gikk galt. Selvsagt kan man diskutere Materazzis utvisning, men det føltes likevel som vi gjorde en dårlig kamp i dag, sier franskmannen.

Svikter når det gjelder?
Italienerne er nå usikre på hvem de skal stole på i returoppgjøret på San Siro. Zlatan Ibrahimovic har hatt en knallsesong i Serie A, men fra flere hold hevdes det at han ikke er til å stole på i de aller største kampene.

- I dag var Ibrahimovic aldri med i kampen. Jamie Carragher tok ham helt bort. Det var en meget svak innsats av Zlatan, akkurat som mot Valencia i fjor, skriver Corriere dello Sport.

I fjor røk Inter ut av Mesterligaen mot nettopp Valencia. Den 11. mars får svensken muligheten til å vise at han også er en mann for de største anledninger.

Da spilles den avgjørende returkampen mot Liverpool i Milano.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere