Gå til sidens hovedinnhold

- Slapp av, folkens - vi vinner!

José Mourinho sier Chelsea ikke får noen problemer med å slå Liverpool - så lenge spillerne slapper av.

Dermed hisser Chelseas frittalende trener garantert på seg Liverpool-fansen foran semifinalen i Champions League i morgen kveld.

Mourinho mener at Chelsea er et langt bedre lag enn Liverpool, og tar enkelt seieren om spillerne unngår å bli stresset underveis i kampen.

- Nøkkelen for oss i kampen blir å unngå panikk. Vi må ikke tenke på at vi trenger et godt resultat på hjemmebane. Vinner vi ikke på Stamford Bridge, vinner vi returkampen, slår Mourinho fast overfor engelsk presse tirsdag.

- Vi må ikke bli stresset dersom vi ikke vinner på eget gress. Det er ikke viktig. Da vinner vi bare i Liverpool, gjentar han.

Overrasket
Mourinho legger til at han er svært overrasket over at Liverpool ikke har gjort det bedre i Premier League denne sesongen.

- Det overrasket meg at de ikke har gjort det bedre i serien, men ikke at de har gjort det bra i Champions League denne sesongen. Liverpool har en av verdens beste managere i Rafael Benitez, og flere av de beste spillerne i landet i stallen, skryter Chelsea-bossen.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk