*Nettavisen* Sport.

Slår et slag for Tiger

Foto: AFP/Scanpix

Men John Arne Riise tar sterk avstand fra utroskapsskandalen.

Tiger Woods er trolig en av verdens mest omtalte menn de siste dagene. Golfstjernen gjorde natt til fredag comeback, etter å ha vært borte fra sporten i lang tid på grunn av en meget kontroversiell utroskapsskandale som har rystet hele USA.

Men til tross for at det har stormet kraftig rundt Woods i lengre tid, har han i comebacket vist at han fortsatt kan svinge kølla også der hvor det gjelder. Etter to runder av US Masters-turneringen i Augusta, ligger han som nummer tre.

- Veldig imponert
En som lar seg imponere over Tigerens prestasjon er Roma-proff og golfentusiast John Arne Riise. Nordmannen er full av beundring over måten Woods har taklet den tunge perioden i livet, men understreker også at han tar sterk avstand fra utroskapsskandalen.

- Jeg har sett alle hans slag på de to første rundene av Masters på Augusta-banen i USA og er veldig imponert selvsagt over at han er på delt 3. plass etter to dager, etter 6 måneder uten særlig golftrening, skriver John Arne Riise på sin nye blogg.

- At han er nå er tilbake på golfbanen er bra for golfsporten og sannsynligvis bra for Tiger selv, etter det han har vært igjennom, skriver nordmannen om et av sine store idrettsforbilder.

- Alle gjør feil
Riise har selv vært i hardt vær her hjemme i Norge, blant annet på grunn av litt aktiv bruk av SMS, men det nordmannen har vært igjennom er nok bare småplukk sammenlignet med Woods.

- Alle mennesker gjør feil i livet, både store og små feil, men mine feil kom i media og nå er det Tiger sin tur til å få hele privatlivet sitt lagt fram for all verdens medier, forteller Riise.

- Jeg har de siste månedene tenkt mye på det som har skjedd med Tiger og samtidig prøvd å forstå hvordan noe slikt kan skje. Eneste «konklusjonen» jeg har kommet fram til er at det er vanskelig for oss å sette oss inn i det livet han har levd, med et vanvittig press fra alle hold, skriver Roma-backen.

Selv er Riise for tiden midt oppe i en spennende serieinnspurt i italienske Serie A. Hans Roma ligger bare ligger bare ett poeng bak Inter på tabellen, og kan gå forbi denne helgen om de slår Atalanta hjemme på Stade Olimpico, mens Inter avgir poeng borte mot Fiorentina.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.