RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår tilbake mot Gerrard: - Han er sjalu


KRANGLEFANTER: El Hadji Diouf og Steven GErrard har aldri hatt en spesielt god tone.
KRANGLEFANTER: El Hadji Diouf og Steven GErrard har aldri hatt en spesielt god tone. Foto: Barry Coombs (PA / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
El Hadji Diouf med oppsiktsvekkende uttalelse.

I bruddstykker fra Steven Gerrards nye bok, som den siste tiden har blitt publisert i engelske medier, kommer det fram at Liverpool-legenden aldri hadde mye til overs for tidligere lagkompis El Hadji Diouf.

Diouf ble hentet til den røde klubben etter VM i 2002, men til tross for å ha herjet i det mesterskapet, ble han en gedigen flopp i Liverpool.

Diouf fant seg aldri til rette på banen og pådro seg også mye fokus på grunn av en rekke utenomsportslige skandaler under tiden i klubben.

- Topper listen
I boken skriver Gerrard at han raskt skjønte at Diouf var et «råttent eple» og at han rett og slett ikke likte angriperen fra Senegal.

- Diouf har sikret seg en plass på toppen av listen over Liverpool-spillere jeg misliker mest. Det virket som Diouf ikke var spesielt interessert i fotballen og at han ikke brydde seg om Liverpool, skriver Gerrard.

Daværende Liverpool-manager Gerard Houllier betalte rundt ti millioner pund for bråkmakeren. Han endte med tre ligamål for klubben.

I kjølvannet av Gerrards uttalelser skal Diouf nå ha kommet med sitt tilsvar. Tirsdag florerer en rekke sitater fra 34-åringen på nettet. Diouf skal ha uttalt seg om Gerrard til radiostasjonen Radio Future Media.

- Han er sjalu
Uttalelsen er gjengitt av blant andre Liverpool Echo. Der hevder Diouf blant annet at Gerrard kun er sjalu på det han har oppnådd.

- Gerrard er sjalu. Det jeg har oppnådd i fotballen har han aldri vært i nærheten av. Da jeg kom til Liverpool ble jeg ansett som en stjerne. Gerrard var bare en fyr som bodde i byen, sier Diouf.

- Jeg er høyt respektert i fotballverdenen. Verdens mest profilerte eksperter har kåret meg som én av de sju beste spillerne i et VM. Jeg er kåret som én av de 100 beste spillerne i dette århundre, sier han.

- Uansett hvor jeg drar utenfor mitt eget land, blir jeg tilbedt.

Legende
Diouf skal ifølge Liverpool Echo også ha lagt til at Gerrard blir hånet alle steder han drar, utenom nettopp i hjembyen Liverpool.

Gerrard spiller for tiden hos MLS-klubben LA Galaxy i USA.35-åringen er imidlertid ansett som én av Liverpools største spilere gjennom alle tider.

Gerrard debuterte for Liverpool i 1998 og spilte der fram til våren 2015. Han scoret totalt 186 mål på 708 kamper for den røde klubben.

I 2005 ledet han Liverpool til seier i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere