RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår tilbake mot Gerrard-beskyldninger: - Han tar feil


KONTROVERSIELL BOK: Steven Gerrard skriver ærlig om Rafael Benitez i sin nye bok.
KONTROVERSIELL BOK: Steven Gerrard skriver ærlig om Rafael Benitez i sin nye bok. Foto: Rebecca Naden (Pa Photos)
Rafael Benítez reagerer på Liverpool-legendens nye bok.

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard har nylig kommet ut med selvbiografien «My Story», og der kommer det frem at forholdet til Rafael Benítez ikke akkurat var en dans på roser.

Blant annet forteller Gerrard at Benítez skal ha spurt hans mor «liker Stevie penger?» første gangen de to møttes. Videre forteller Gerrard at Benítez er den eneste av hans tidligere trenere i Liverpool som han ikke kan ta kontakt med.

For å selge bøker

Nåværende Real Madrid-trener Benítez mener at beskyldningene mot han er feil, og at Gerrard bruker hans status som trener for den spanske giganten til å fremheve sin egen bok.

- Han har publisert en bok og nå er jeg trener for Real Madrid. Det selger, fortalte Benítez til spansk TV ifølge The Telegraph.

- Jeg har lest sitatene og jeg mener han tar feil. Av respekt for Stevie og grunnet hvor mye jeg setter pris på han, samt Liverpool og deres supportere, så tror jeg det er best å la dette gå, forteller Benítez som sammen med Liverpool og Gerrard vant Champions League i 2005.

Andre ting som har kommet frem i Gerrards bok er at da han forlot Liverpool i sommer så gjorde Tottenham et forsøk på å hente han, samt at han tror stjernespiller Coutinho kommer til å bli hentet av enten Real Madrid eller Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere