*Nettavisen* Sport.

Slår tilbake mot Redknapps Chelsea-uttalelser

Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB scanpix

Og Villas-Boas mener Tottenham har en klar ulempe mot QPR.

12.01.13 11:51

Det var før Premier League-oppgjøret mellom Chelsea og QPR Harry Redknapp gikk ut og sa at en manager måtte være et «brødhue» for å rote det til i Chelsea.

En som derimot klarte å rote det til i Chelsea, er nåværende Tottenham-manager Andre Villas-Boas.

Nå slår han tilbake mot 'Arrys uttalelser.

Følg QPR-Tottenham live her fra klokken 13.45!

Annerledes
- Chelsea er en annerledes type klubb, og det er noe man må oppleve og prøve seg på selv, før man kan snakke om hvor "enkelt" det er, sier Villas-Boas ifølge Telegraph.

- Det er en klubb som hele tiden er i medias søkelys, hvor hver minste detalj blir gransket. Bare etter at man har trent en klubb som den vet man hvordan det er, fortsetter Tottenham-manageren.

Queens Park rangers tar i mot Tottenham til tidlig kick-off lørdag, og Harry Redknapp får altså besøk av sin tidligere elever. Det mener Andre Villas-Boas er en stor fordel for hjemmelaget.

- Når du trener en klubb, blir du godt kjent med spillerne dine og du får en forståelse av hvilke kvaliteter hver og en har. Jeg tror Harry kan utnytte det, og det er viktig for oss å huske på at han vet så mye om våre spillere, forteller Villas-Boas, og hinter kanskje om at han kan komme med en overraskelse eller to.

Sjekk de siste Premier League-nyhetene her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'lq5wpcixiv8r1pjkh7m6bp9va', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-lq5wpcixiv8r1pjkh7m6bp9va', 'eplayer14');

Kun politikk
Også Harry Redknapp møtte pressen før det viktige lokaloppgjøret, og snakket da om måten han forlot sin tidligere klubb på.

- Det handlet kun om politikk, sa Redknapp og bekreftet dermed at det ikke hadde noe å gjøre med den svake sesongavslutningen.

På spørsmål om han noen gang ville be om en god forklaring på hvorfor det endte som det gjorde, svarer Redknapp:

- Det tror jeg nok ikke, nei. Vi var ferdige med denne praten i det jeg forlot Daniel Levys kontor den siste gangen, og så dro vi og spilte golf sammen. Sånn er livet, er det ikke?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag