RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slår tilbake mot Spurs-stjerne

UENIG: Tim Sherwood ber Paulinho ta opp hansken.
UENIG: Tim Sherwood ber Paulinho ta opp hansken. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
- Jeg velger ikke spillere ut fra rykte og prislapp, sier Tottenham-sjef Tim Sherwood.

Tidligere denne uken gikk Paulinho ut i brasilianske medier og fortalte om sin misnøye over egen situasjon i Tottenham. Brasilianeren har sklidd ut av Sherwoods førsteellever utover i sesongen, og mandag tok han til orde for at han bør spille mer.

– Jeg vil alltid spille. Jeg forstår at det roteres på laget, men jeg føler meg verken bra eller komfortabel. Jeg vil være til stede. Jeg vil spille, sa han ifølge den brasilianske avisen Globo Esporte.

Siden han ble hentet fra Corinthians i fjor sommer, har han vært delaktig i 24 av Tottenhams Premier League-kamper denne sesongen, men har ikke fått muligheten fra start siden 1-0-seieren mot Cardiff 2. mars.

Språktrøbbel
Nå tar manager Tim Sherwood bladet fra munnen og svarer midtbanespilleren.

– Han vet at hvis han trener og spiller bra, vil han få plass på laget. Han kommer fra et annet land og språket har blant annet vært et problem for ham, sier Sherwood til SkySports.

Paulinho er ikke uenig i at språket har vært en utfordring.

– Språket er det mest kompliserte, fordi jeg er litt lat når det kommer til å studere. Jeg lærer litt og litt, men jeg forstår ikke alt.

MISFORNØYD: Paulinho.

VM-drøm
Midtbanespilleren er tiltenkt en viktig rolle på Brasils landslag under VM i sommer. Til tross for at trener Carlos Parreira forsikrer at dette ikke vil endre seg, er ikke en benketilværelse ideelt.

Sherwood nekter imidlertid å ta hensyn til Paulinhos VM-drøm.

– Jeg velger spillere ut i fra hva de presterer på treningsfeltet – ikke på deres rykte og prislapp, forteller han – og tilføyer:

– Jeg kan ikke bekymre meg over at Brasil-treneren ønsker at han skal spille hver uke. Jeg gjør det som er best for Tottenham, og ikke for en landslagstrener, avslutter han bestemt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere