Slår tilbake mot Svennis-rykter

Foto: (foto: scanpix)

Chelsea slår kraftig tilbake mot ryktene som hevder at Sven-Göran Eriksson overtar som manager i sommer.

26.03.06 16:35

Engelske medier hevder i helgen at Sven-Göran Eriksson overtar som Chelsea-manager etter sommerens VM-sluttspill. Nåværende manager José Mourinho skal overta sjefsjobben i Inter.

Ryktene ble blant annet omtalt både på Sky Sports og Canal Plus' lørdagssendinger fra Premier League.

- Engelske aviser er stappfulle av spekulasjoner, men ofte viser det seg til slutt at ryktene faktisk stemmer, sa Canal Plus-ekspert og U21-landslagstrener Hallvar Thoresen i studio.

Slår kraftig tilbake
Men søndag slår Chelsea kraftig tilbake mot påstandene som kobler Svennis til Chelsea og José Mourinho til Inter på sin egen hjemmeside.

«Etter søndagens ukorrekte reportasjer som linker Sven-Göran Eriksson til Chelsea, ønsker klubben å komme med følgende melding: Flere totalt falske historier har blitt publisert med den hensikt å undergrave klubbens suksess. Dette vil de ikke lykkes med og vi vil i fremtiden ikke kommentere historier av denne karakter», skriver Chelsea på sin offisielle hjemmeside søndag.

Den suverene Premier League-lederen gjør det klart at de ikke har noen som helst planer om å kvitte seg med José Mourinho.

- Vi har tidligere gjort det klart at Chelsea og manager vil José Mourinho stå sammen i en lang og spennende tid fremover. Vårt mål er å gjøre Chelsea til en av de mest suksessrike både på og utenfor banen i Europa.

- Falske historier
Ifølge engelske tabloider skal Svennis også få med seg Englands landslagskaptein David Beckham til Stamford Bridge etter VM-sluttspillet i Tyskland.

- Slike falske historier forsterker bare vårt ønske om suksess. Men det er urettferdig for folk i klubben at andre blir feilaktig koblet til Chelsea, som blant annet Englands landslagssjef og landslagskapteien, når de forbereder seg til et viktig VM i sommer, slår Chelsea fast i sin offisielle uttalelse på sin egen hjemmeside.

Det er forøvrig svært sjelden at Chelsea omtaler avispåstander på sin egen hjemmeside på denne måten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.