RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I USA: Wayne Rooney og de andre United-stjernene forbereder seg til en ny sesong gjennom treninger og kamper i USA.
I USA: Wayne Rooney og de andre United-stjernene forbereder seg til en ny sesong gjennom treninger og kamper i USA. Foto: Clint Brewer (Splash News)

Slett ikke så Gaal - Uniteds stjerner er imponert

Louis van Gaal har allerede gjort inntrykk på Wayne Rooney og Juan Mata.

Manchester United er på plass i USA for å starte sesongoppkjøringen for alvor. Onsdag skal lagets nye manager, Louis van Gaal, lede laget i kamp for første gang. Det skjer mot Los Angeles Galaxy på Pasadena Rose Bowl i California.

Wayne Rooney hadde egentlig planlagt en fire uker lang sommerferie etter VM i Brasil, hvor England ble slått ut i gruppespillet, men ifølge Daily Telegraph bestemte van Gaal at spissen måtte være med til USA da laget reiste fredag i forrige uke.

Det plager ikke Rooney. Han er glad for å ha fått inn Louis van Gaal og fokuserer først og fremst på å imponere sin nye manager.

- Vi har fått in en ny manager med andre ideer. Vi må trene godt og lytte til hva han ønsker at vi skal gjøre, ta med oss dette på banen og vise ham hva vi kan gjøre, sier Rooney ifølge Telegraph.

- Alle ønsker å imponere den nye manager. Det har vært positivt å møte ham og det nye trenerteamet. De første øktene har vært gode, og alle gleder seg til å spille noen kamper, legger han til.

Manchester United vil se ganske annerledes ut neste sesong sammenlignet med den forrige, og ikke bare på trenerbenken. Veteraner som Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra er borte. Luke Shaw og Ander Herrera har kommet inn. Flere spilleroverganger er ventet.

Uniteds rekordkjøp, Juan Mata, ankom klubben i fjor. Han er fornøyd med at han endelig får med seg en hel sesongoppkjøring med klubblaget, etter å ha tilbrakt mange tidligere år med landslagsspill sommerstid.

- Det blir annerledes for meg, for de siste seks eller sju årene har jeg alltid deltatt i en turnering med landslaget og ikke fått en hel sesongoppkjøring med klubblaget. Denne gang er jeg med på hele turneen i USA, og det er bra for meg for å stille forberedt til en lang og hard sesong, sier Mata ifølge Telegraph.

- Jeg er skikkelig fornøyd med managerens spillestil. Forhåpentlig kan vi få noe å feire på slutten av sesong. Det vil være fantastisk for både ham og for oss, avslutter han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere