*Nettavisen* Sport.

Slik ble Solskjær hyllet

Foto: Getty Images / All over Press

Nordmannen fikk en varm velkomst på Old Trafford.

28.01.14 21:09

Ole Gunnar Solskjær ble som ventet mottatt som den Manchester United-helten han er da han returnerte til Old Trafford for tirsdagens møte mellom Manchester United og Cardiff.

Tilsynelatende alle som var på jobb på Manchester-lagets mektige hjemmebane så ut til å ville ha en bit av nordmannen, og det var tett mellom smilene i gangene på Old Trafford.

Da hjemmelagets spillere var på vei ut til oppvarmingen sto Solskjær klar på gangen og håndhilste på samtlige. Rio Ferdinand var blant de som tok seg tid til en lengre prat med Cardiff-manageren.

HTML EMBED

Under oppvarmingen var 40-åringen ute på matta og tok seg samtidig tid til å signere autografer for både unge og gamle fans.

Det var imidlertid på vei til benken før kampen at den virkelige hyllesten startet. Helten fra Champions League-finalen i 1999 fikk nemlig en varmere mottakelse enn Uniteds egen manager, David Moyes.

Solskjær-sangen runget over arenaen, og nordmannen svarte med å gi tommelen opp før han signerte noen flere autografer og satte seg på tribunen.

HTML EMBED

Den tidligere United-spissen la ikke skjul på at «hjemkomsten» ville bli spesiell i forkant av tirsdagens kamp.

- Jeg skal ikke lyve, det blir litt spesielt. Jeg gleder meg selvfølgelig, både på vegne av meg selv og spillerne. Det er ikke alle som får oppleve å spille på Old Trafford, sa Solskjær til TV 2 på tirsdagens pressekonferanse.

Han er nok heller ikke spesielt overrasket over den varme mottakelsen. Den var han nemlig forberedt på.

- Det sier seg vel nesten selv. Jeg hadde nesten 15 år med fantastisk forhold til supporterne. De klapper, så er det 90 minutter med business og så klapper de igjen.

Følg utviklingen i kampen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.