*Nettavisen* Sport.

Slik blir du god i det nye fotballspillet

Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Les her for å få en best mulig start i det revolusjonerende managerspillet Footballidentity.

29.09.11 15:24

Klikk her for å spille Footballidentity

Nettavisen har inngått et samarbeid med det nye fotballspillet Footballidentity.

Spillet skiller seg fra tradisjonelle managerspill ved at du både kan være spiller og manager, og at du spiller livekamper på lag med (og mot) spillere som styres av andre mennesker.

Det er mye nytt å sette seg inn i hvis du har lyst til å bli en ettertraktet verdensstjerne. Derfor har vi samlet noen nyttige lenker og manualer som alle bør lese før de setter i gang med spillet.

Footballidentity har vært i en betafase i et par år, noe som innebærer at det allerede finnes en del erfarne, norske spillere som har skrevet gode manualer rettet mot nye spillere.

For managere
I denne forumtråden går spilleren Bigfoot999 fra Oslo gjennom de grunnleggende momentene nye managere bør kjenne til for å kunne håndtere et slagkraftig mannskap.

For spillere
Bigfoot999 har også skrevet en glimrende manual for folk som har lyst til å ha en eller flere spillerkarakterer i Footballidentity.

Legg spesielt merke til at det for tiden finnes en overvekt av angrepsspillere i Footballidentity, noe som gjør at forsvarere er svært ettertraktede.

Det lønner seg for øvrig å ta seg god tid og sjekke managere og klubber nøye før du signerer for en klubb. For det er kjedelig å spille på et lag med en dårlig manager og mange spillere som ikke satser like hardt som deg.

denne forumsiden finner du flere lenker og tips fra norske spillere.

Kampene
Denne YouTube-videoen gir deg et innblikk i hvordan fotballkampene i Footballidentity foregår:

HTML EMBED

Gratis å spille
Footballidentity er gratis. Du kan lese en grundig og nøytral anmeldelse av spillet her.

Klikk her for å spille Footballidentity

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.