RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik forklarer Braaten hælscoring

Sist oppdatert:
FC København tok årets første mesterligaseier.

Daniel Braaten holder liv i FC Københavns mesterligadrømmer.

31-åringen scoret det eneste målet da FCK slo Galatasaray 1-0 tirsdag. Dermed kan Ståle Solbakkens danske klubb fortsatt ta seg videre til åttedelsfinalene.

- Jeg er både glad og lettet. Det betyr at vi fortsatt er med i gruppen, sier Daniel Braaten.

Han scoret med hælen etter et innlegg fra Rúrik Gíslason. Bare seks minutter var spilt da nordmannen sendte danskene i føringen.

- Vi fikk ballen, spilte den tilbake til Claudemir, som igjen spilte ut til Rúrik Gíslason på kanten. Han sto for et fint innlegg, og jeg klarte å komme meg foran midtstopperen deres. Jeg var på vei fremover, så jeg måtte prøve det (å bruke hælen). Heldigvis funket det, sier Braaten.

God start
Spesielt i 1. omgang var FCK gode. Nicolai Jørgensen headet blant annet i stolpen, mens Braaten selv kunne ha satt inn 2-0, men i stedet sendte ballen rett på tyrkernes målvakt.

- Vi fikk en god start og en tidlig scoring. Vi spilte bra i 1. omgang, hvor vi holdt på ballen og kom til noen fine muligheter. Det ble litt annerledes i 2. omgang. Vi møtte et godt lag. Derfor spilte vi litt mer defensivt mot slutten, sier A-landslagsspilleren.

Skuffet Drogba

FCK er treer i gruppe B med fire poeng. Det er samme antall som Galatasaray. Real Madrid topper med sine ti poeng, mens Juventus har skuffet hittil. Torino-laget har bare tre poeng etter fire av seks runder.

- Vi visste at de ville ha hevn, men vi burde nok vært litt bedre forberedt til denne typen kamper. FC København hadde egentlig bare to sjanser og scoret ett mål. De var meget effektive, sier Galatasarays stjerneangriper Didier Drogba.

- Gruppen er fortsatt åpen. Det blir noen spennende oppgjør i de to siste rundene. Mye kan skje, sier Drogba. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere