RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik gikk Erlend glipp av tippegevinst på 270.000

Foto: Fantefilm
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som hadde den beste tippehistorien.

Vinneren av Sportspills konkurranse der premien var to billetter til premierevisningen og premierefesten til Jo Nesbø-filmen Arme Riddere, er kåret.

Vi inviterte leserne til å komme med sin beste tippehistorie, og blant de mange historiene vi fikk inn, har juryen kåret Erlend Christian Settli Brun (30) fra Oslo som vinner.

Her er hans tippehistorie:

Jeg var vel 16 eller 17 år, og leverte tippekupong hver lørdag og søndag, i tillegg til at det gikk med en del på oddsen. Jeg har alltid vært en samler, og en statistikkens mann. Alle tippekuponger ble spart på og lagt i en skuff, med ring rundt de riktige tegnene.

Av kjedsomhet begynte jeg en dag å sette opp et skjema for hvor mange ganger de forskjellige tippetegnene forekom på de forskjellige kupongene. Jeg hadde en samling med tre år med både lørdags- og søndagskuponger.

Etter mange timers arbeid hadde jeg en statistikk som viste hvilke tegn som forekom oftest for de ulike kampene på kupongene. Jeg lagde så en utgangsrekke for lørdagskupongen, og en tilsvarende for søndagskupongen.

Enkelt forklart: Hvis kamp nr 1 hadde blitt H 86 ganger, U 21 og B 49, ble det H i kamp 1 i utgangsrekka.

Jeg bestemte at heretter skulle denne statistikken være min utgangsrekke, og prøvde allerede lørdagen som kom. Jeg dekket med noen halvgarderinger, men det ble ingen gevinst.

Jeg leverte kupong også på søndagen, men var hos en kamerat, og statistikken min lå hjemme. Jeg fikk åtte rette.

Jeg kom hjem på kvelden, og fant ut av at jeg med min statistikk ville fått 12 rette den søndagen, UTEN garderinger! Jeg mener å huske at det var rundt 270.000 kroner i premie. Det var sykt. Jeg tenker på det den dag i dag.

Jeg fortsatte å spille, og gjør det ennå trofast hver helg og midtuke. Statistikken min ga meg ikke flere premier, og jeg husker ikke når jeg la den fra meg, men det er det nærmeste jeg har vært en skikkelig storpremie.

Vi gratulerer Erlend med seieren. Han får to billetter til premieren på Klingeberg 2. desember og adgang til premierefesten samme kveld.

Norges største tippelag
Som et ledd i promoteringen av Arme Riddere er det opprettet et eget tippelag på Facebook der målet er å tippe for 100.000 kroner til tippeomgangen lørdag 3. desember.

- Det kommer til å bli en sinnssyk fet kupong, med ti helgarderinger, én halvgardering og én åpen kamp. Dersom det skulle bli en premie, vil tilhengerne på Facebook få bestemme hva pengene skal gå til, sier Sundland.

Potten stiger med én krone for hver «like» filmens Facebook-side får. I skrivende stund er det 6204 som liker siden, så Sportspills lesere bør trå til for å få spillepotten opp i 100.000 kroner.

Du finner Arme Ridderes Facebook-side her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere