*Nettavisen* Sport.

Slik hånes Neymar av Argentina-fansen

SMAKLØST: En gjeng Argentina-supportere feiret kvartfinaleseieren med en modell av en ryggsøyle, som et tydelig stikk til skadde Neymar. Foto: (Skjermdump (Youtube))

Feiret med «ryggsøyle» etter seieren over Belgia.

06.07.14 14:55

Argentina tok seg lørdag videre til semifinale i fotball-VM da de slo Belgia 1-0.

Det førte naturlig nok til ellevill feiring blant supporterne.

Også av den mer smakløse sorten.

Med Neymars ryggbrudd friskt i minne, hadde nemlig en gjeng argentinere fått tak i en modell av en ryggsøyle som de viftet med underveis i festen.

På et videoklipp kan man høre storfornøyde argentinere synge etter kvartfinaleseieren med «ryggsøylen» som midtpunktet.

Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella, på sin side, viste langt mer sympati med brasilianske Neymar, og har uttrykket sin sorg over stjernens fravær i resten av VM.

- Man føler seg trist, ikke bare som trener, men også som tilskuer. Når et lag mister en spiller med så fantastiske kvaliteter, er det som om fotballen gråter, sa Sabella.

- Det verste som kan skje en spiller er å bli skadet, og spesielt på et så viktig tidspunkt i et VM som han har drømt om i så lang tid. Så jeg kan bare forsøke å sette meg inn i den bitterheten og frustrasjonen han må føle, fortsatte Argentina-sjefen.

Dersom Brasil og Argentina skulle vinne sine semifinalen mot henholdsvis Tyskland og Nederland, er det duket for et realt hatoppgjør på Maracaña kommende søndag.

Den kampen vil i så fall uansett gå uten Neymar, som trolig vil være ute et sted mellom fire og seks uker på grunn av ryggbruddet.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.