*Nettavisen* Sport.

Slik har Drogba inspirert Liverpool-festen

Foto: Scott Happell / AP / NTB scanpix

Daniel Sturridge takker sin tidligere kollega.

Daniel Sturridge scoret et vidunderlig mål for Liverpool mot West Bromwich Albion i helgen og befestet sin posisjon som toppscorer i Premier League.

Spissen har vist en fantastisk målform siden han kom til Liverpool i januar i år og gitt den røde klubben en ny dimensjon på topp.

Liverpool vant totalt 4-1 over Steve Clarkes menn hjemme på Anfield. Luis Suarez scoret de øvrige tre målene og står nå bokført med seks ligamål så langt.

Ifølge avisen Times har Sturridge en helt spesiell mann å takke for den fine formen så langt i høst, nemlig tidligere Chelsea-stjerne Didier Drogba.

Sturridge og Drogba spilte sammen i nettopp Chelsea, før førstnevnte ble solgt til Liverpool.

Til avisen forteller Liverpool-spissen at han snakket med Drogba så sent som i sommer og at ivorianeren kom med noen tips som han har dratt god nytte av.

- Jeg møtte Didier i Miami i sommer, forteller Sturridge.

- Han sa at det viktigste for ethvert menneske er å være sterk mentalt. Det handler ikke så mye om teknikk, taktikk, eller fysikk. Du må tro på deg selv, sier Sturridge.

Sturridge startet karrieren i Aston Villa, før han var innom akademiene til både Coventry og Manchester City. Han fikk også seniorfotball for sistnevnte klubb.

I 2009 ble han hentet til Chelsea, men på grunn av stor konkurranse om spissplassen valgte han å gå til Liverpool i år.

Sturridge trekker også fram en annen som har hjulpet ham å finne den storformen han har hatt den siste tiden, nemlig Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

- Stevie har også hjulpet meg mye med måten jeg tenker på, sier Sturridge.

- For han handler det også om selvtillit. Ikke gå ut på banen med tanken om at du skal utrettet noe, bare gjør det, sier Sturridge.

Liverpool ligger så langt på en andreplass i Premier League med 20 poeng fra ni kamper. Arsenal topper tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.