RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik har du aldri sett Liverpool-profilen

Foto: Skjermdump
Kjenner du igjen stjernen?

Josep Manuel Reina har i flere år nå voktet buret til Premier League-klubben Liverpool, og er regnet som en av lagets store profiler.

Reina ble hentet til Anfield fra Villarreal av tidligere manager Rafael Benitez, og har vært et førstevalg mellom stengene siden.

Burvokteren har også en rekke landskamper for Spania, selv om han har måttet leve litt i skyggen av Real Madrids Iker Casillas.

Men om fotballkarrieren brått skulle ta slutt, ser det nå ut til at Pepe Reina også har andre muligheter. Sisteskansen skal angivelig være en habil skuespiller.

Det er lokalavisen Liverpool Echo som onsdag skriver om Reinas filmkarriere. Keeperen har nemlig hatt en sentral rolle i kortfilmen «Invictus».

- En stjerne
Den 16 minutter lange filmen er regissert av prisbelønnede Javier Fesser, og Liverpool-spilleren skal etter sigende ha gjort en svært god jobb i sin rolle.

- Han overgikk alle forventninger, og kom også med forslag og tips til andre skuespillere, produsenter og regissøren, forteller produsent Luis Manso til Echo.

- Jeg har jobbet både med idrettsfolk og en del andre kjendiser, men jeg har aldri møtt noen som er så profesjonell i jobben, fortsetter han.

Reina spiller en romersk soldat i filmen som, sammen med sin nærsynte bror, skal hindre at keiser Cesar blir myrdet.

- Om, eller når, han legger bort keeperhanskene, og ønsker en litt roligere jobb, sammen med andre talentfulle skuespillere, må han bare ringe meg, sier produsent Manso.

- I Spania sier de nå at Pepe er i ferd med å bli en stjerne på lerretet, skryter han videre.

Til Barca?
Også i fotballverdenen er det fokus på Reina om dagen, og keeperen blir stadig koblet med en overgang til moderklubben Barcelona.

Katalanernes sisteskanse Victor Valdes forlater klubben etter den inneværende sesongen, og storklubben ønsker selvsagt en habil erstatter. Reina skal være aktuell.

Den 30 år gamle keeperen kom til Barcelonas ungdomsakademi i 1988 og ble i klubben fram til 2002, da han ble solgt videre til Villarreal. Liverpool hentet ham i 2005.

Reina fikk totalt med seg 49 kamper for Barcelonas A-lag i perioden 2000 til 2002.

Pepe Reina er for øvrig nå også tilgjengelig på nettsamfunnet Twitter . Liverpool-spilleren skrev sine første tweets onsdag ettermiddag, og kontoen skal etter sigende være ekte.

Her kan du se klipp fra filmen (flere klipp på YouTube):

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere