Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik jubles det når man er toppscorer i Premier League

I TOPPFORM: Riyad Mahrez har vært i fyr og flamme så langt denne Premier League-sesongen. Mot West Ham scoret algerieren igjen.
I TOPPFORM: Riyad Mahrez har vært i fyr og flamme så langt denne Premier League-sesongen. Mot West Ham scoret algerieren igjen. Foto: Justin Setterfield (Getty Images)
Sist oppdatert:
Riyad Mahrez og Leicester fortsetter sin imponerende sesongstart.

WEST HAM - LEICESTER 1-2:

Det var to lag som begge sto med full pott etter første runde, der hjemmelaget West Ham var det som imponerte aller mest med sin 2-0-seier over Arsenal.

På Boleyn Ground var det derimot gjestene, ledet av Claudio Ranieri, som kom best i gang, hvis man ser bort ifra Leicesters nesten-selvmål i åpningsminuttene.

Den første omgangen i Øst-London tilhørte nemlig «The Foxes» på alle mulige måter, og West Ham var ikke til å kjenne igjen fra forrige helg. Da halvtimen nærmet seg, kjempet bortelaget inn kampens første scoring gjennom Shinji Okazaki. Japaneren fikk ballen fra spisskollega Jamie Vardy og banket til på volley. Adrian reddet, men klarte ikke å sende ballen noe annet sted enn opp i lufta der samme Okazaki var frempå og headet inn returen.

Ti minutter senere skulle spilleren som kanskje imponerte aller mest i åpningsrunden vise seg fram på ny. Riyad Mahrez scoret to i ligaåpningen, og mot West Ham ble det ny nettkjenning. Marc Albrighton satte fart mot dødlinja og la ballen 45 grader ut igjen i feltet. Der ventet Mahrez som klasket ballen opp i nettaket. Hans tredje mål denne sesongen - og med det toppscorer i ligaen.

Etter hvilen sørget Dimitri Payet for fornyet poenghåp hos vertene med sin redusering bare ti minutter inn i omgangen.

Men West Ham klarte sjelden å sette Leicesters defensiv under store problemer, og måtte vente helt til det 82. minutt før de produserte en ny skikkelig målsjanse. Avslutningen fra Diafra Sakho var imidlertid ikke nok til å overliste Kasper Schmeichel, og dermed ebbet det hele ut i en ny trepoenger til Ranieri og co. Det betyr at blåtrøyene er serieleder i Premier League før runden fullføres søndag og mandag.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=xPbB9Jnv7pIbxY5t5Eh0sSE7kYqZ6irypu0DjokHbK7a_rUkAkBxACndtqM-gcx2qeqNP9lv_WtY2_0066Lx63mpoClyAhnf_aC-zrMLE94gt7hIZnuwRw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!