RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Slik lader lagene opp

Begge lag gjennomførte sine siste treninger før cupfinalen lørdag formiddag. Mens Brann roet ned med poker og tv-titting lørdag kveld, var Lyn travelt opptatt.

- Hele troppen er skadefri og alle er friske, forteller Mons Ivar Mjelde til TV 2 Nettavisen. Magesjauen som har herjet Bergen har altså ikke nådd noen i 18-manns troppen.

Lyn stiller også med fullt lag, ettersom Peter Markstedt ble friskmeldt lørdag. Osloklubben forsøker å fokusere på cupfinalen som en hvilken som helst annen kamp.

- Vi legger opp til helt vanlige kampforberedelser, med lett trening. Brann driver jo å sender spioner, så vi får se om vi må justere treningen litt, spøkte Lyn-direktør Morgan Andersen før lørdagens trening.

Lyn-spion?
Mjelde tror Lyn også hadde utplasserte i Bergen i dag.

- Jeg så en kar med blå lue oppe i lia. Jeg tror ikke han fikk så mye ut av det, for vi bare spilte i firkant og løp, lo Mjelde etter treningen.

Brann-spillerne forlot Bergen først lørdag ettermiddag, og reiste rett fra flyplassen til Holmenkollen Park hotell. Der hadde spillerne spillermøte og middag. Senere på kvelden ble det kortspill og tv-titting på hotellet for bergensernes del.

Mens resten av Bergens befolkning herjet i Oslos gater.

Brann er utpekt som favoritt hos nesten alle bookmakere. Et favorittstempel Mjelde syns er direkte feil.

- Helt tullete at Brann er favoritt. Lyn har hjemmebane og har et ørlite favorittstempel. Vi har en vanskelig bortekamp, og ”that’s it”.

Fullt program
Lyn-spillerne gjennomførte sin siste trening klokka ett lørdag formiddag. Lørdag kveld var spillerne med på Lyn-Bastionens fest.

Begge lag bedyrer at de for øvrig forbereder seg som om det var en vanlig seriekamp. På matmenyen står karbohydrater i form av ris, pasta, kylling og salat.

Ingen av lagene vil innrømme at de har trent spesielt på straffespark før finalen.

- Vi har mye moro hele året, blant annet med straffer. Vi trener på det hele året og fokuserer ikke spesielt på det nå, sier Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

Søndag morgen spiser begge klubbene en tidlig frokost og lader batteriene med en lang spasertur, før det bærer til Ullevaal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere