*Nettavisen* Sport.

Slik mobber han Arsenal-fansen

Foto: Pa Photos / Twitter

Advarsel: Ashley Cole har ankommet Twitter.

23.07.12 19:49

Chelsea-spiller Ashley Cole valgte søndag å gå til anskaffelse av en twitterkonto, slik mange av hans Premier League-kolleger allerede har gjort, melder The Sun.

Det tok ikke lang tid før han skapte overskrifter.

Cole valgte nemlig å starte twitterkarrieren med å spøke med gamleklubben Arsenal, som han forlot i 2006. I en av hans første twittermeldinger skrev han følgende:

«Jeg er hva jeg er, en vinner. Ha ha ha, 11 til meg, 0 til dere», skrev Cole, og la ved et bilde der han holder Champions League-troféet.

La ut trofébilde
Landslagsspilleren siktet selvsagt til troféene han har vunnet siden han forlot Arsenal. Senere delte han et bilde med det samme budskapet.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Cole ble nedrent av hatmeldinger fra øst og vest, men stoppet ikke av det. Han kalte like godt Arsenal-fansen for «babyer» i sin neste melding:

HTML EMBED

Beklaget
Cole fikk tydeligvis dårlig samvittighet, for han så seg nødt til å roe ned gemyttene noen timer senere.

- Hør her, jeg mobber ikke Arsenal-fansen. Jeg hadde mange fine år i klubben, og har respekt for dere, så ikke bli opprørte, skrev Cole.

Årsaken til det dårlige forholdet mellom Cole og Arsenal-fansen er selvsagt måten han forlot Arsenal på – til fordel for Chelsea – sommeren 2006. Chelsea, Cole og agent Jonathan Barnett forhandlet seg imellom, uten den nødvendige tillatelsen fra Arsenal.

Til slutt ble både Chelsea og Cole bøtelagt, mens agenten ble suspendert i 18 måneder. Cole fikk det likevel som han ville og skrev under for Chelsea et par uker senere.

«Cashley» Cole
Siden har Cole kun bli omtalt som «Cashley» av Arsenal-fansen. Under de første gjensynet mellom partene på Stamford Bridge i desember det året, vinket bortefansen med falske 20 pundsedler som bar venstrebackens bilde som et slags takk for sist.

Noe sier oss at Coles twitterkarriere kan by på flere dueller med Arsenal-fansen i tiden som kommer.

PS: Her finner du Coles twitterkonto.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.