RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
URIMELIG: Erlend Hanstveit mener påstandene mot lagkamerat Kristoffer Barmen er urimelige.
URIMELIG: Erlend Hanstveit mener påstandene mot lagkamerat Kristoffer Barmen er urimelige. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

Slik reagerer Brann-kapteinen på ryktene

Sist oppdatert:
- Urimelige påstander, sier Erlend Hanstveit.

Bergens Tidende hevder at flere Brann-spillere opplever at lagkamerat Kristoffer Barmen får mer spilletid fordi han er sønn av styreleder Rolf Barmen.

21-åringen har startet hele 14 kamper denne sesongen, for laget som kjemper om å overleve i Tippeligaen.

- Urimelige påstander
Til Nettavisen forteller Brann-kaptein Erlend Hanstveit at han forstår lite av påstandene til lokalavisen.

- Folk har vært utrolig lojale og har stått sammen hele veien. Det tror jeg Kristoffer (bildet) fortsatt opplever er tilfelle, sier Brann-kaptein Erlend Hanstveit til Nettavisen.

- Jeg synes det virker som veldig urimelige påstander. Det har på ingen måte vært tema hos oss, sier Hanstveit til Nettavisen.

- Det er helt umulig for oss å forholde oss til så lenge kildene ikke er navngitte. Vi kan ikke bruke energi på det. Det er klart at det er kjedelig for Kristoffer at en sånn sak kommer opp, men vi kan ikke bruke energi på det, sier Brann-kapteinen. 


33-åringen med over 200 kamper for rødtrøyene tror ikke at Barmen føler seg sviktet av lagkameratene.

- Selv om det har vært en tøff sesong for oss sportslig og på andre måter, så har styrken vår vært at gruppen vår har stått veldig samlet. Folk har vært utrolig lojale og har stått sammen hele veien. Det tror jeg Kristoffer fortsatt opplever at er tilfelle, sier Hanstveit.

Fokus på Godset
Brann-kapteinen hevder at laget nå kun har fokus på den kommende seriekampen mot Strømsgodset.

- Dette har ikke vært en stor sak hos oss. Vi holder steinfokus på den kommende kampen mot Strømsgodset. Vi registrerer at det har vært litt støy rundt dette, men det er ikke noe vi som spillere bruker mye tid på, forteller Hanstveit.

Laget fra Bergen ligger for øyeblikket nest sist i Tippeligaen, ett poeng bak Sogndal på kvalikplassen.

- Alt å vinne
Brann har med andre ord en svært spennende høstsesong i vente, og lørdag venter altså Godset i Drammen.

- Vi gleder oss til å komme på banen igjen etter et veldig surt tap mot et godt Molde-lag. Vi er sugne på å revansjere oss etter det, sier spilleren fra Osterøy. 

- Det er klart at Strømsgodset er et veldig godt hjemmelag. Det blir en tøff oppgave for oss, men vi har alt å vinne slik situasjonen er nå. Vi gleder oss veldig, sier Hanstveit.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere