RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: John Peters (2009 Manchester United)

Slik reagerte Beckham på Fergusons bok

Sist oppdatert:
Superstjernen svarte fansen på Facebook.

Sir Alex Ferguson langer ut mot tidligere spillere og kolleger i selvbiografien sin, som kom ut tidligere denne måneden.

Blant annet forteller den tidligere Manchester United-manageren at han solgte David Beckham til Real Madrid fordi han følte av stjernespilleren hadde mistet fokus.

Onsdag snakket Beckham til fansen via sin Facebook-side i forbindelse med utgivelsen av sin egen selvbiografi. Han gjorde det klart at han ikke ville si et vondt ord om sin tidligere sjef.

- Jeg kommer ikke til å sitte her og snakke negativt om mannen som ga meg sjansen til å følge guttedrømmen min. Han jeg drømte om å spille for, sa Beckham.

- Som jeg sa, så ga han meg sjansen til å gjøre det. Han trodde på meg, han trodde på resten av de unge guttene, som kom opp sammen med oss.

Beckham er nå i gang med å starte sitt eget fotballag i Miami og sier spøkefullt at Ferguson egentlig var tiltenkt en rolle.

- Det morsomme er at han var en av de første jeg hadde tenkt å ringe når vi skal ansette en manager i MLS-laget vi nå skal starte, men jeg er ikke sikker lenger. Det er ikke sikkert at han ville takket ja.

Til sist understreket han nok en gang at han ikke tok noe av det Ferguson skrev ille opp.

- Spøk til side og alvorlig talt så vil jeg ikke si noe negativt om sir Alex Ferguson fordi han var mannen som ga meg muligheten til å leve drømmen.

David Beckham la opp som fotballspiller i tidligere i år og er altså nå i gang med å skape et nytt MLS-lag. Han skal ha vurdert flere ulike steder før han havnet på Miami.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere