RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik skal han stoppe Messi

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Milans stjernestopper hevder å ha et guddommelig ess i ermet.

I det første oppgjøret mellom AC Milan og Barcelona ble Thiago Silva den store helten da han steg til værs og stanget inn 2-2-målet som sikret ett poeng for italienerne på overtid.

Selv om Milan fikk med seg ett poeng, var det hjemmelaget som dominerte store deler av oppgjøret på Camp Nou.

- Må befor å stoppe ham
Brasilianeren regnes som en av verdens beste midtstoppere, men føler likevel at han trenger noe ekstra for å stoppe Lionel Messi når lagene møtes igjen onsdag.

- Hvordan jeg skal stoppe Messi? Jeg må be. Det er vanskelig å stoppe en spiller med den farten og de kvalitetene, sier Thiago Silva til Globoesporte.

Milan-stopperen er ikke i tvil om at argentineren må regnes som en verdens to beste fotballspillere.

- De fleste spillere mangler noe, men Messi og Cristiano Ronaldo har alt. Det er veldig vanskelig å markere dem og noe som bare skjer når du møter dem. Du må ta en avgjørelse, be og håpe på det beste.

- Barca best i verden
Den brasilianske landslagsspilleren har blitt koblet til en overgang til nettopp Barcelona, men ser ut til å stortrives på San Siro enn så lenge.

- Barcelona er det beste laget i verden og vil alltid være attraktivt, men Milan er ikke altfor langt bak, og vi er i stadig utvikling, sier Thiago Silva.

Begge lagene er allerede kvalifisert til første sluttspillrunde i Champions League, men det står mye prestisje på spill når de to gigantene barker sammen på San Siro onsdag kveld.

BATE Borisov og Rosenborgs overmenn i Viktoria Plzen kjemper om tredjeplassen i Gruppe H.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere