*Nettavisen* Sport.

Slik skal han stoppe Messi

Foto: Getty Images/All over Press

Milans stjernestopper hevder å ha et guddommelig ess i ermet.

22.11.11 18:32

I det første oppgjøret mellom AC Milan og Barcelona ble Thiago Silva den store helten da han steg til værs og stanget inn 2-2-målet som sikret ett poeng for italienerne på overtid.

Selv om Milan fikk med seg ett poeng, var det hjemmelaget som dominerte store deler av oppgjøret på Camp Nou.

- Må befor å stoppe ham
Brasilianeren regnes som en av verdens beste midtstoppere, men føler likevel at han trenger noe ekstra for å stoppe Lionel Messi når lagene møtes igjen onsdag.

- Hvordan jeg skal stoppe Messi? Jeg må be. Det er vanskelig å stoppe en spiller med den farten og de kvalitetene, sier Thiago Silva til Globoesporte.

Milan-stopperen er ikke i tvil om at argentineren må regnes som en verdens to beste fotballspillere.

- De fleste spillere mangler noe, men Messi og Cristiano Ronaldo har alt. Det er veldig vanskelig å markere dem og noe som bare skjer når du møter dem. Du må ta en avgjørelse, be og håpe på det beste.

- Barca best i verden
Den brasilianske landslagsspilleren har blitt koblet til en overgang til nettopp Barcelona, men ser ut til å stortrives på San Siro enn så lenge.

- Barcelona er det beste laget i verden og vil alltid være attraktivt, men Milan er ikke altfor langt bak, og vi er i stadig utvikling, sier Thiago Silva.

Begge lagene er allerede kvalifisert til første sluttspillrunde i Champions League, men det står mye prestisje på spill når de to gigantene barker sammen på San Siro onsdag kveld.

BATE Borisov og Rosenborgs overmenn i Viktoria Plzen kjemper om tredjeplassen i Gruppe H.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.