RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik spilte Lillestrøm SK

Sist oppdatert:
Slik spilte Lillestrøm i NM-Finalen mot Molde.

Claus Reitmaier 5

Gjorde en grei jobb i det som sannsyligvis var hans siste kamp på norsk jord, spesielt på Friends skudd i starten av kampen, men må ta noe av skylda for Moldes andrescoring.

Christoffer Andersson 3

Svenskens svakeste kamp i LSK-trøya i år. Må ta skylda for 0-1. Flere unøyaktige oppspill. Byttes ut fem minutter før full tid.

Frode Kippe 4

En kamp på det jevne, men slet også denne gangen med Friend i lufta. Opp som spiss i slutten når LSK jaktet utlikning.

Pål Steffen Andresen 3

Var skyld i to av Moldes mål, selv om matta også har sin del av ansvaret for Berg Hestads scoring.

Pål Strand 3

Ikke så mye med offensivt som vi er vant til, og mistet mannen sin flere ganger. Mindre involvert i dødballer enn vanlig, dermed forsvant et av Lillestrøms beste, offensive våpen.

Bjørn Helge Riise 4

Løp til fanden tok ham, men avslutninger og innlegg sto ikke i stil.

Espen Søgård 4

Løp og kriget som alltid, og gjorde en god jobb i å ta ut både Friend og Berg Hestad. Lite med i det offensive. Byttet ut av taktiske årsaker.

Robert Koren 6

Lillestrøms beste – nok en gang. Gode løp, men avslutningene ikke av vanlig Koren-kaliber. Slet mer enn de fleste med den tunge og dårlige matta.

Khaled Mouelhi 5

Kald når han headet inn 1-1-målet, hans første scoring for Kanarifuglene. Involvert i mye av LSKs offensive spill, og flere gode pasninger, underlaget til tross.

Magnus Powell 5

Jobbet som en galeislave og skapte trøbbel for Molde-forsvaret flere ganger. Skaffet LSK straffen i sluttsekundene av ordinær tid, og nær ved å sikre LSK sekunder etterpå. Helt tom da han ble byttet ut i andre ekstraomgang.

Arild Sundgot 4

Iskald straffe på overtid, Vinner mindre i lufta enn vanlig, og bruker mye energi på å kjefte på dommeren i en knokkelkamp som egentlig burde være skapt for ham.

Andreas Haddad 3 (inn 70)

Ble aldri den trusselen man hadde trodd. Mistrivdes tydelig med en matte som aldri innbød til noe teknisk spill, og kom aldri forbi et kompakt Molde-forsvar som hadde lært fra forrige helg.

Anders Rambekk 5 (inn 85)

Tilførrte LSK ny energi da de trengte det som mest. Flere gode løp.

Magnus Myklebust (inn 110)

For liten tid til å markere seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere