*Nettavisen* Sport.

Slik spilte Norge

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Norge gikk på et 1-2-tap for Italia i Palermo lørdag kveld. Her kan du se hvordan de norske spillerne gjorde det.

05.09.04 09:22

ESPEN JOHNSEN – 7. Norges beste spiller. Viste igjen at han kan være en matchvinner i kamper som koker. Kunne ikke gjøre noe med Italias mål, men hadde en rekke klasseredninger. Ny kjempekamp på landslaget.

CHRISTER BASMA – 3. Fikk aldri noe tak på høyrekanten. Slet med Zambrotta, særlig i første omgang. Var aldri, og klokelig, med framover.

CLAUS LUNDEKVAM – 4. Hadde mye å stri med mot hurtige spisser. Litt lite resolutt. Italia fikk slippe lett til ved flere anledninger.

VIDAR RISETH – 6. Fikk tommelen ut av ledd tidlig i kampen, men fortsatte likevel. Hadde mye å gjøre, var rask og tent, og ryddet opp mye i 1. omgang. God kamp av stopperen.

JOHN ARNE RIISE – 3. Spillesugen og tent, men ble lurt ved flere anledninger. Virket ikke helt tilpass.

JAN DEREK SØRENSEN - 3. Anonym den første halvtimen. Traff ikke helt på innleggene de gangene han fikk sjansen. Klarte aldri å sette sitt preg på kampen.

PETTER RUDI – 5. Godkjent comeback på landslaget. Begynte bra, hadde en glimrende målgivende pasning, og var mye synlig på midtbanen. Hadde Norges nest største sjanse.

MAGNE HOSET – 5. Startet friskt, ville veldig mye, men det var litt begrenset hva han fikk ut av det. Bedre i 2. omgang, men fikk aldri tak i det defensive på midtbanen.

MARTIN ANDRESEN – 4. Lite med i spillet, og bommet på altfor mange pasninger. Klarte aldri å bli den midtbanesjefen han er ment å være. Ble kjørt litt på tempoet.

FRODE JOHNSEN – 4. Svak kamp av Rosenborg-spilleren. Vant ikke like mye i lufta som vi er vant til. Løp mye, men var stort sett anonym hele kampen igjennom.

JOHN CAREW – 5. Scoret på sin første og eneste sjanse. Var sørgelig alene på topp, og fikk lite å jobbe med. Viste at han var et riktig valg på topp.

SIGURD RUSHFELDT – kom inn for Carew uten å skape noe.

MORGEN GAMST PEDERSEN – fikk seks minutter for Sørensen

JAN GUNNAR SOLLI - kom inn på overtid

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.