Gå til sidens hovedinnhold

Slik spilte Norge

Her er Nettavisens børs.

DANMARK - NORGE 2-0:

KØBENHAVN (Nettavisen): Slik har Nettavisen vurdert innsatsen til de norske spillerne i oppgjøret mot Danmark.

Norges lag (4-5-1):
Rune Almenning Jarstein – 4
Viste seg fram en kjemperedning tidlig, da Danmark kom alene gjennom. Kunne ikke gjøre stort med 1-0-scoringen, men bør klare å stoppe skuddet til Bendtner da danskene økte til 2-0. Redningen på skuddet til Eriksen i andre omgang trekker opp.

-----

Tom Høgli – 6 NORGES BESTE
Slapp til et innlegg eller to, men Høgli var solid som vanlig. En av få som kan være bekjent av denne kampen. Trygg defensivt.

Brede Hangeland – 5
Kapteinen var en av få norske spillere som ikke virket preget av stundens alvor. Var ikke like dominerende i duellspillet som han pleier å være, men gjør en kamp på det jevne.

Kjetil Wæhler – 2
Må ta noe av skylden for 1-0-målet, der han valgte å gå til strek fremfor å ta ut Bendtner. Mislyktes også med å blokkere skuddet som ga 2-0. Vi har sett Wæhler bedre, og han ble byttet ut i pausen.

Espen Ruud – 2
En meget svak forestilling av Espen Ruud. Ble til tider herjet med av Dennis Rommedahl, og klarte ikke å skape noe som helst offensivt på venstresiden sammen med Riise.

-----

Erik Huseklepp – 3
Var usynlig i store deler av første omgang, men prøver å utfordre og skape noe de få gangene han blir involvert. Fikk en stor mulighet til å redusere etter en time, men Sørensen fikk avverget. Ble byttet ut for Carew.

Alexander Tettey – 3
Løp mye, men klarte ikke gjøre noe med danskenes balltrilling. Bra da han spilte Moa alene gjennom med Sørensen. Gjorde for mange feil med ballen i beina.

Håvard Nordtveit – 3
Kunne ha markert Bendtner på 1-0-scoringen, men jogget, og var ikke raskt nok tilbake. Gjorde få feil med ballen i beina, men klarte ikke oppgaven han hadde med å stoppe Eriksen i mellomrommet.

Christian Grindheim – 4
La som vanlig ned en solid innsats, men også Grindheim slet med å komme med i kampen. Skjøt håpløst over fra godt hold i starten av andre omgang. En av få på den norske midtbanen som prøvde å gjøre noe med ballen i beina, men ingen stor kamp av Grindheim.

John Arne Riise - 2
Slet med å posisjonere seg den første halvtimen, og ble nesten en ekstra venstreback. Det bedret seg etter hvert, men klarte aldri å ta tak i kampen slik vi vet Riise kan gjøre. Norges venstreside fungerte ikke, og Riise ble byttet ut etter en time.

-----

Mohammed Abdellaoue – 3
Kunne sendt Norge i føringen etter et kvarter, men avslutningen ble for svak alene med Thomas Sørensen. Klarte ikke å holde på ballen som ensom spiss, og fikk lite å jobbe med.

Innbyttere:
Vadim Demidov – 5
Kom inn for en svak Wæhler etter pausen. Bidro til at forsvaret hang bedre sammen, og gjorde et godt inntrykk.

Daniel Braaten – 3
Ble satt inn for å spille den siste halvtimen, men klarte ikke å gjøre annet enn å pådra seg et gult kort.

John Carew – Spilte ikke lenge nok til å bli vurdert (30 min).
Kom inn og fikk spille de siste 25 minuttene. Vant noen dueller, men klarte ikke å skape noen farligheter.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken