Slik svarte han på  Lillestrøms ledelse

SCORET: Gjermund Åsen satte inn utligningen for Tromsø mot Lillestrøm.

SCORET: Gjermund Åsen satte inn utligningen for Tromsø mot Lillestrøm. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Gjermund Åsen scoret igjen for Tromsø.

19.04.15 20:16

TROMSØ - LSK 1-1:

Gjermund Åsen reddet ett poeng for Tromsø mot Lillestrøm da han scoret i sin andre kamp på rad for «Gutan».

Erling Knudtzon sendte gjestene fra Romerike opp i ledelsen etter 33 minutter, men kun to minutter senere utlignet nevnte Åsen for hjemmelaget.

Begge lag hadde mulighetene til å stikke av med seieren, men da de ikke klarte å sette ballen i mål, endte det med poengdeling på Alfehim søndag kveld.

Jevnspilt
Publikum ble vitne til en nokså jevnspilt førsteomgang i Tromsø. Hjemmelaget styrte en del av spillet, men gjestene var flere ganger farlig frempå.

Kent-Are Antonsen skapte kampens første sjanse da han tok med seg ballen innover i banen og prøvde seg med en avslutning etter seks minutter, men dessverre for hjemmefansen gikk skuddet like til side for mål.

Halvveis ut i førsteomgangen var det gjestenes tur til å skape problemer for motstanderen. Lillestrøm-angriper Erling Knudtzon fikk en kjempesjanse da han ble spilt alene igjennom med keeper, men den tidligere Lyn-spilleren klarte ikke å sette ballen mellom stengene.

To kjappe mål
Det gjorde han imidlertid ti minutter senere. For da Frode Kippe fant nevnte Knudtzon foran TIL-målet etter et frispark, gjorde Lillestrøm-spilleren alt rett og sørget for 1-0 til gjestene.

Klikk på bildet for å forstørre.

1-0: Erling Knudtzon sørget for at Lillestrøm tok ledelsen på Alfheim. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Jubelen ble riktignok kortvarig for de få tilreisende fra Romerike. Minuttet senere var man nemlig like langt på Alfheim da Gjermund Åsen satte inn utligningen for Tromsø.

Målet kom etter at Zdenek Ondrasek headet ballen videre til Åsen som på flott vis plasserte ballen hardt nede ved den ene stolpen.

Sjanser til begge lag
Etter hvilen fortsatte begge lag å skape sjanser.

58 minutter ut i kampen var hjemmelaget nær med å ta ledelsen da Åsen kom til et skudd. Ballen gikk via en LSK-forsvarer, noe som førte til at Origi måtte varte opp med en meget god redning for å hindre Tromsø fra å gå opp til 2-1.

Ti minutter senere var det Lillestrøm som holdt på å ta ledelsen da de fikk fristpark fra cirka 20 meter. Frisparkspesialist Marius Lundemo forsøkte seg med et skuddforsøk, men dessverre for Lillestrøm gikk ballen i tverrliggeren.

Da ingen av lagene maktet å score i den andre omgangen endte det med poengdeling og 1-1 på Alfheim søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.