Slik tjener du penger på Drillos

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Her er alt du bør vite om Kypros – Norge før du spiller på oddsen.

08.10.10 13:05

Dagens tipsmeny fra Sportspill.no:
Odds del 1:To lag som har sluttet å score
Odds del 2:Hellas og Hviterussland vinner
Odds: Lesernes oddstips fredag
V75 jackpot Leangen : Håkon byr på to feite bankere
Tipping: Vi garderer Norge på tippekupongen
Trav Jarlsberg fredag: Vi stoler på ungdommen

Det er duket for en spennende spillkveld, der Norges viktige EM-kvalifiseringskamp kan spilles både på langoddsen og tippekupongen.

I denne artikkelen skal vi guide deg gjennom de ulike spillene som finnes på Kypros – Norge. Men først litt info om lagene og gruppe H.

Gruppen
Norge står med full pott og 3-1 i målforskjell etter de to første kampene. Kypros har ett poeng, men har bare spilt én kamp.

Portugal og Danmark møtes også i kveld. Hjemmelaget har skuffet stort så langt og har bare ett poeng på to kamper. Danmark har spilt én kamp så langt (1-0 over Island).

Det siste laget i puljen, Island, står med 0 poeng etter to kamper.

OBS: Nå kan du tippe på Android-telefoner

Kypros
Kypros klarte et mye omtalt 4-4-resultat i sin forrige kamp, mot Portugal. De har aldri kvalifisert seg for EM eller VM, men heller ikke vært noe slaktoffer á la San Marino, og de er et lag som ikke må undervurderes, spesielt ikke på hjemmebane.

De siste årene har Kypros slått land som Hviterussland, Georgia og Bulgaria på hjemmebane og spilt uavgjort mot Ukraina, Montenegro og Island. Det er blitt tap mot Irland, Serbia og Italia. For å gi en pekepinn.

Det er ingen tvil om at klubbfotballen på Kypros har fått et løft de seneste årene. Anorthosis Famagusta, APOEL og Omonia er navn som har dukket opp i Champions League- og Europa League-sammenheng. Det er dyttet penger inn i klubbfotballen, og utenlandske stjerner er kjøpt inn.

Flere europeiske klubber har fått sjokk og tapt mot kypriotiske klubblag når de må spille i 40 graders varme og tribunene har kokt over av elleville hjemmefans. Mens dette er sant for klubbfotballens del, har ikke landslaget den samme oppslutningen. Dagens kamp spilles i Larnaca, der stadion tar 10.000, og det ventes ikke mye publikum. Det er heller ikke meldt mer enn 24 behagelige grader.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Norge
Drillos Norge har tradisjonen tro begynt å avgjøre landskampene til egen fordel, og Norge leder gruppen med seks poeng etter 2-1 på Island og 1-0 over Portugal på Ullevaal. Det var så vidt det ble seier på Island, etter en svak 1. omgang, og Kypros må regnes som en vanskeligere motstander.

Norge stiller trolig med disse: Knudsen - Høgli, Wæhler, Hangeland, J.A. Riise - Huseklepp, B.H. Riise, Hauger, Grindheim, Gamst Pedersen - Carew. Det er noe usikkerhet rundt Carews kne, og Moa er eventuelt den mest trolige erstatteren. For Kypros er midtbanespiller Chrysostomos Michail eneste usikre spiller.

Kampen starter kl 20.00, og du kan følge se den direkte på Canal+ eller følge den på nett.

Analysen
Vi våger denne påstanden: Kypros scoret fire mål mot Portugal fordi Portugal var dårlige. I dag møter de et for tiden bedre defensivt lag. Men Kypros har hjemmekamp denne gangen, og vi vurderer kampen som åpen. Skulle Norge klare ett poeng i dag vil vi fortsatt ligge meget godt an i gruppen. Vi tror Drillo er tålelig godt fornøyd med å unngå tap og stå med 7 poeng etter tre kamper. Ikke dermed sagt at Norge legger seg bakpå fra start mot et lag som Kypros, men står det 0-0 et stykke ut i 2. omgang tviler vi på at Drillo tar ut en forsvarsspiller og setter innpå en ekstra spiss.

Spillene
Norsk Tipping tilbyr fire spill på langoddsen på denne kampen.

Vi vurderer som sagt oppgjøret som åpent, og skal vi tippe H, U eller B faller valget på U til 3,10 i odds. H til 3,20 er heller ikke noe dårlig spill, men vi tror mest på U, siden Drillos tross alt har en egen evne til å unngå tap. Dette objektet kan spilles som single. Klikk her hvis du vil spille på U med 100 kroner som innsats (du kan selv endre beløpet).

Tror man først at Norge vinner, eller bare skal spille med hjertet for å øke spenningen mens man ser kampen, mener vi norsk seier med nøyaktig ett mål til 3,50 i odds er et bedre spill en B til 1,95 i odds.

Når det gjelder spill på stillingen til paus tror vi U til 1,85 er det sikreste valget.

Vi tror heller ikke på noen målfest, og under 2,5 mål til 1,55 i odds blir valget her.

Vær obs på at det er kun resultatet i kampen som kan spilles som singel. Det betyr at dersom du ønsker å spille på objektene med handikap, pause eller over/under 2,5 mål, må du kombinere spillet med et annet objekt på langoddsen (ikke fra Norges kamp).

Norsk Tipping har også satt opp spill på Vinneroddsen, der du blant annet kan tippe på hvilken spiller som scorer først. Det er flytende odds på Vinneroddsen, slik at du ikke vet hvilken odds du ender opp med før etter spillstopp. Derfor kan det lønne seg å levere spillet rett før kampen starter (før 19.55).

I tillegg er oppgjøret kamp 1 på dagens midtukekupong. I skrivende stund viser folkerekka at fordelingen er 21 prosent H, 28 prosent U og 51 prosent B. Dersom du går for de store premiene, kan det derfor være lurt å ta med H og/eller U.

Slik leverer du spillene på nett
Du finner langoddsprogrammet nederst i denne artikkelen. Dersom du har kortleseren din tilgjengelig, kan du spille direkte i oddsprogrammet.

Er du ikke nettkunde hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Du kan også levere spillet på mobilen din. Last ned gratis mobilklient fra Norsk Tipping her.

Øvrige kamper i puljen
Norges to verste konkurrenter i gruppe H, Portugal og Danmark, møtes i Porto. Hjemmelaget er inne i en dårlig periode, og oddsen på hjemmeseier, 1,45, må betegnes som nokså lav. Dersom du tror på dansk suksess, får du 5,10 i odds. Det beste resultatet for Norge er trolig uavgjort. Spiller du med norsk hjerte og satser på U, får du 3,45 ganger pengene igjen.

Det er også satt opp handikapspill, pauseresultat, og over/under 2,5 mål på denne kampen.

Lykke til med spillene!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag