Gå til sidens hovedinnhold

Slik tjener du penger på Portugal

Vi setter pengene på Volda og lite mål mellom Portugal og Kamerun.

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms. (10 kr pr melding/1 gang daglig. Avmelding ODDSTIPS STOPP til 2242).

Dagens langoddsprogram byr på flere privatlandskamper, og ellers finsk, svensk, irsk og brasiliansk fotball. Vi finner også en norsk 3. divisjonskamp på programmet, og vi starter med den.

Volda - Rollon
3. divisjon avdeling Sunnmøre. Dette er en utsatt kamp fra 5. runde. Volda har har virkelig begynt å få sving på sakene nå, med seier over Godøy og Valder i de to nest siste. Disse to er ikke avdelingens sterkeste lag, men likevel betyr det en del å komme i siget med poengsankingen. På hjemmebane har Volda tapt for gode Bergsøy som ligger helt i toppen, deretter slått Valder, og så ble det 1-1 mot Spjelkavik nå sist fredag. Volda har 2-1-3 totalt, det er ikke så ille når man på disse seks har møtt topplagene Herd og Bergsøy.

Rollon har slitt mer enn forventet så langt. 0-2-4 totalt og 8-15 i målforskjell. De to poengene er tatt mot Stranda og Godøy, som sammen med Rollon ligger i bunnen av denne avdelingen. 1-1 kampen mot Godøy ble spilt så nylig som fredag forrige uke. Rollon hadde en del spill, men var lite effektive foran motstanders mål. I tillegg en del feilpasninger og personlige feil, og ble det bare uavgjort, såvidt, etter utlikning på overtid.

Voldas lag mot Spjelkavik: Sander Håskjold Nyland, Isak Husøy, Preben Hagen Torvanger (Bjørnar Bakke Liaskar), Knut Arne Grimstad, Lars Johan Holsvik, Rune Haugen, Trond Brynestad, Rasmus Aarflot (Magnus Liaskar), Christian Malmo, Atle Driveklepp (Hans Husøy), Ole Magne Rotevatn (Frantz Frantzen).

Volda hadde skadefritt lag til denne kampen, som altså ble spilt sist fredag, og det rapporteres ikke om noen skader eller røde kort i dette oppgjøret, så vi regner med at troppen fortsatt er skadefri foran dagens kamp, med et lite forbehold om at en eller to kan ha dratt på ferie eller ikke fått fri fra jobben. Dog lite trolig dette.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Rollons lag i forrige kamp, 1-1 kampen mot Godøy: Kristian Muriaas, Tommy Howden, Anders Hagen, Jimmy Monsen, Johan Strand, Erik Farstad Hamnes, Odd Øyvind Fjørtoft, Kim Haagensen, Richard Ytterlid, Carl Petter Berntsen, Daneil Gjerde. Benken: Mads Erik Larsen, Frederik Ytterlid, Michael Stubergh Larsen, Vebjørn Olsbø.

Rollon rapporterer at i dag er Bjørnar Hoel tilbake, mens Odd Øyvind Fjørtoft ikke er med på grunn av reise.

Innbyrdes har disse spilt en del uavgjort, noe som er litt uvanlig på dette nivået. Kanskje blinker det en liten varsellampe når de tre siste innbyrdes har endt uavgjort, men Rollon virker noe svekket i år, Volda ser ut til å holde nivået.

Vi nevner med det samme at Norsk Tippings 1,50 på H ser ut til å være på høyde med Bet365, Bwin, Betsafe og mange andre som vanligvis ville ligget høyere, og over for eksempel Nordicbet som har 1.45 på H. Så da blir denne muligens satt ned når mange nok har spilt H til 1,50, slik vi gjør.

Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Portugal - Kamerun
Det begynner å krible i magen nå som det nærmer seg VM, og vi tar med et spill fra en av de mange privatlandskampene nå i dagene før. Portugal spilte nylig 0-0 mot Kap Verde-øyene, en nasjon mange forventet at Portugal skulle knuse, også i en treningskamp. Dette er en dårlig oppladning til VM, og et signal om at det offensive må jobbes med. Portugal er i gruppe med Nord-Korea, Elfenbenskysten og Brasil.

Portugals resultater den siste tiden, sist spilte kamp øverst og så kronologisk bakover i tid:

Portugal - Cape Verde 0-0
Portugal - Kina 2-0
Bosnia - Portugal 0-1
Portugal - Bosnia 1-0
Portugal - Malta 4-0
Portugal - Ungarn 3-0
Ungarn - Portugal 0-1
Danmark - Portugal 1-1
Liechtenstein - Portugal 0-3
Estland - Portugal 0-0
Albania - Portugal 1-2
Portugal - Sør-Afrika 2-0
Portugal - Sverige 0-0
Portugal - Finland 1-0

Det scores det ikke mye mål, og selv mot de aller svakeste nasjonene som nesten alltid taper stort, er det så vidt Portugal bikker 2,5 mål, og nå sist ble det som sagt 0-0 mot Kap Verde. Defensivt er de solide og slipper nesten ikke inn mål.

Kamerun har et ganske sterkt lag. De skal kunne matche Portugal i dag, selv om hårsåre Samuel Eto'o skulle gjøre alvor av trusselen om å trekke seg, etter at han fikk noe som kunne tolkes som mild kritikk fra legenden Roger Milla. De er i VM-gruppe med Nederland, Danmark og Japan. De spilte 1-1 mot Slovakia og 0-0 mot Georgia forrige uke. Før dette:

Kamerun - Kongo 3-0
Kongo - Kamerun 1-1
Italia - Kamerun 0-0
Egypt - Kamerun 0-0

Går vi lenger tilbake, finner vi flere målrike kamper fra Afrika-mesterskapet, men i det siste har det som vi ser ikke vært de helt store målfestene for Kameruns del heller.

Portugal må vinne i dag for å rette opp 0-0-flausen fra forrige uke. Det tror vi de gjør, men noen storseier har vi liten tro på. Oddsen på Portugal er 1,50, det samme er oddsen på under 2,5 mål. Med fare for et nytt 0-0-resultat synes vi under-spillet blir å foretrekke. 1,50 på under 2,5 mål spilles i en dobbel med Volda, til 2,25 i odds. Vi satser 100 kroner i dag. Spillefristen er klokken 18.25.

5. Volda - Rollon 1,50 4,40 2,80
21. Portugal - Kamerum - over/under 2,5 mål 1,70 1,50

Total odds 2,25

Klikk her for å spille denne dobbelen.

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Ikke gå glipp av Andreas' eksperttips! Send ODDSTIPS til 2242 og få tipsene på sms. (10 kr pr melding/1 gang daglig. Avmelding ODDSTIPS STOPP til 2242).