Slipper straff for rødt kort mot Liverpool

Foto: Reuters/Scanpix

Godt nytt for Sunderland.

22.03.11 20:54

Sunderland-forsvarer John Mensah ble sendt i dusjen mot slutten av oppgjøret mellom Sunderland og Liverpool på Stadium of Light søndag.

Stopperen la Luis Suarez i bakken etter 82 minutter, og dommeren mente Mensah stoppet uruguayaneren som bakerste mann.

Straff omgjort
Ghaneseren ble opprinnelig illagt én kamps karantene for forseelsen, men etter en anke fra Sunderlands side ble avgjørelsen omgjort tirsdag.

Sunderland-sjef Steve Bruce var langt fra fornøyd med dommer Kevin Friend og hans assistenters innsats i oppgjøret, og irriterte seg blant annet over et feilaktig straffespark i første omgang.

Også i den situasjonen var det Mensah som var involvert, da han felte Jay Spearing like på utsiden av feltet. Linjemannen var imidlertid uenig, og sørget for at det ble dømt straffe.

Den omsatte Dirk Kuyt i nettet.

Klar mot City
Nå som Mensah har blitt frikjent for det røde kortet vil han være klar for spill igjen allerede til neste ligakamp mot Manchester City.

- Vi takker fotballforbundet (FA) for at de vurderte anken vår, og vi er svært fornøyd med at den har blitt tatt til følge, skriver Sunderland på sin nettside.

Klubben har kun tatt ett poeng på de seks siste kampene, og nyheten om at stopperen fra Ghana er klar til kamp kommer som godt nytt både for manager Bruce og fansen.

Sunderland er for øyeblikket nummer ni i Premier League, med 38 poeng etter 30 kamper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.