Slo ut Liverpool - kan få sparken

Foto: Phil Noble (Reuters)

Paul Dickov går en usikker fremtid i møte.

28.01.13 09:14

Paul Dickov ledet Oldham til en sensasjonell cupseier mot Liverpool.

1.-divisjonslaget slo til med 3-2 over Liverpool i 4. runde av FA-cupen søndag og avsluttet en helg med flere store cupoverraskelser.

Tross festkvelden, er det ikke sikkert Dickov får sitte lenge i sjefsstolen. Oldham har skuffet i ligaen denne sesongen og ligger på 19.-plass på tredje nivå. På de åtte siste seriekampene er det blitt sju tap.

- Jeg vil gjerne bli og lede denne klubben videre. Det er lenge siden vi har hatt fullt hus her, og jeg vil få alle disse tilbake hit til Everton-kampen. Jeg vet ikke om dette er nok (til å redde jobben). La meg nyte dette først, sa Dickov etter cuptriumfen.

Oldhams styreleder Simon Corney innrømmer at Dickovs framtid i klubben er usikker.

- Det er veldig vanskelig. Vi må snakke om det mandag. Paul har en egen avgjørelse å ta. Dager som dette er flotte, men det viktigste er å holde plassen i ligaen. Folk spør meg om hvordan jeg kan kvitte meg med ham nå, men etter det siste tapet i serien, spurte folk hvordan jeg kunne beholde ham, sier amerikaneren.

Oldham var ikke det eneste laget som overrasket i FA-cupen. Leeds slo Tottenham 2-1, mens Brentford spilte 2-2 mot Chelsea og sikret omkamp. Fredag vant Millwall 2-1 over Aston Villa. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.